DANIJELA ŠTAJNFELD PROMOVIŠE OPIJATE ZA SILOVANJE: Glumica simulirala oralno zadvoljavanje, pa ovim porukama zgrozila javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Štajnfeld, poznata je i kao glumica koja je preletačiv kako seksualne orijentacije, tako i iskaza po pitanju mnogih stvari, a ovog puta svojim nedoličnim ponašanjem i jezivim porukama ispromovisala je opijate za silovanje.

DANIJELA ŠTAJNFELD PROMOVIŠE OPIJATE ZA SILOVANJE: Glumica simulirala oralno zadvoljavanje, pa ovim porukama zgrozila javnost! (FOTO)

Foto: Printscreen

Glumica Danijela Štajnfeld bila je u senci svojih kolega u Srbiji, a još manje su obraćali pažnju na nju u Americi, gde je pokušala da se ,,probije" u filmski svet. Da joj nije pošlo za rukom, govore i njeni angažmani, kojih ima tek da se nabroje na prste jedne ruke. Shvativši da joj ne ide, odlučila je da zainteresuje ljude na drugi način, te je snimila brend odeće ,,Spiritually Horny", koji aludira isključivo na s**s. O tome se već pisalo, a sada domaći mediji otkrivaju nove detalje i predstavljaju do sada neobjavljene glumičine fotografije. 

Majice, kačketi i topići imaju isključivo vulgarne natpise poput: ,,Ti, ja i polno prenosive bolesti", ,,Mi smo k**ve",  ,,Sa tvojim tatom sam četvrtkom". 

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay, Youtube

Danijela Štajnfeld

 

Danijela i sama nosi tu odeću, a na jednoj fotografiji obukla je majicu sa porukom: ,,Da li ti je veliki", kao i: ,, Ne znam da pu**m". Naintrigantnija majica od svih je ona sa natpisom: ,,Ne voli te, na moliju sam". Moli je inače u žargonu poznat kao opojna droga koja se sipa u piće, nakon koje osoba gubi ihibicije i lako ju je navesti na intimne odnose, a neki izgube i svest, pa bivaju silovani. 

U Švedskoj je pre nekoliko godina hna jednom muzičkom festivalu prijavljeno 27 seksualnih napada, upravo zbog pomenute droge. Iako postoje drugi opijati, koji su etiketirani kao ,,droga za silovanje", publika festivala najčešće bira moli, odnosno MDMA.

 

 

Na prvoj objavljenoj fotografiji na profilu njenog brenda, Danijela posmatra životinje kako se pare, a sada je ta slika uklonjena i ne može se naći na Instagramu. Pored svega toga, objavila je jedan video snimak na kojem simulira oralno zadovoljavanje. Klip traje svega nekoliko sekundi, a u kadru su prvo dva jaja u ljusci na tiganju, a zatim se pojavljuje Danijela, koja u usta stavlja nešto što podseća na oljuštenu tikvicu. U opis je dodala: ,,K**ac tako tako, ali novac... Nove majice za vaša seksi ramena uskoro stižu. Prodaju se isključivo preko ekrana ispred vaših noseva". 

 

 

Njena seksualnost bila je pod znakom pitanja duži vremenski period, ali kada je otišla preko okeana, izjasnila se kao pripadnica gej populacije. U decembru 2013. godine gostovala je u emisiji kod Krega Fergusona, gde je potvrdila da je lezbijka. kreg joj je prilikom predstavljanja publici rekao: ,,Došla je lezbijka iz Srbije", na šta se publika nasmejala, a on dodao: ,,Pa izjavila si da si lezbijka", što je Danijela potvrdila: ,,Da, to je istina", prenosi Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading