ATINA I NIKA NISU SVESNE ŠTA SE DOGAĐA: Nakon priče o RAZVODU, Karleuša priznala detalj o ćerkama! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila je za domaće medije o ćerkama Atini i Niki koje je dobila tokom braka sa fudbalerom Duškom Tošićem.

ATINA I NIKA NISU SVESNE ŠTA SE DOGAĐA: Nakon priče o RAZVODU, Karleuša priznala detalj o ćerkama! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

Poznata pevačica Jelena Karleuša oduvek je bila povezana sa brojim aferama, za koje je čak i sama kriva, a potom su priče o njenom razvodu od fudbalera Duška Tošića punile domaće medije. Međutim, ona se sve vreme trudila da svoju porodicu sačuva na okupu, a o suprugu Dušku nikada ne govori javno. 

Jednom prilikom Jelena je istakla da je interni dogovor Tošića i nje da o njemu ne priča, te da joj je on ,,zabranio" da govori o njihovom braku u medijima. 

Republika

Foto: printscreen

Duško Tošić, Atina i Nika

 

Poznato je da će Karleuša za doček Nove godine pevati ispred Skupštine Beograda, a da će joj društvo praviti mlađe koleginice Sara Jovanović Jo i Marija Šerifović. Jelena je istakla da je za nju velika čast što će pevati ispred Skuptišne, kao i da je ovo za nju uspet, budući da joj je prvi put u karijeri da dobije poziv sličan ovom. 

- Mislim da je ovo uspeh svake pevačice, da peva ispred Skupštine i ovo ne treba da se politizuje, smatram da ovakva čast treba svakom da prija i da bude privilegija. Ja sam Beograđanka i pevam za svoj narod - rekla je Jelena povodom predstojećeg koncerta. 

Republika

Foto: Printscreen

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 

Za domaće medije, Jelena je istakla i da njene ćerke Nika i Atina nikada nisu prisustvovale ovakvom spektaklu i da će imati sada priliku da zapamte kako im mama izgleda na sceni, a potom je otkrila i šta će Duško raditi za doček Nove godine. 

- Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine - otkrila je Jelena za Story.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
kiki

17.11.2021 20:33

Blago onom ko je umro pre tvog rodjenja i onima koji se rode kad tebe vise ne bude. Zena prosto izgubila kontakt sa realnoscu.

Odgovori 30 16
mila

17.11.2021 21:52

IMA TU I DRUGIH SNIMAKA

Odgovori 16 9
Mica

18.11.2021 09:11

Aman zeno, sta pricas! Ne znam ni ko te angazova , ne zna se je li ti gori stas ili glas….

Odgovori 13 8
Sony

18.11.2021 10:10

Joj,koji su sve odroni pevali ispred skupštine…(čast izuzecima), ako je to neki reper..? JEDVA iskukala od Vesića da “peva” za DŽ, samo da bi bila u nekakvoj ravni sa nanogicom. Ipak,ona nešto peva i za to joj daju najmanje stotku