ŽELJKO JOKSIMOVIĆ UHVAĆEN SA VATRENOM CRNKOM: Procurila fotka iz Budve, pevač odlepio za njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija Željka Joksimovića sa vatrenom crnkom, sa kojom je proveo prelepih nekoliko dana u Budvi.

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ UHVAĆEN SA VATRENOM CRNKOM: Procurila fotka iz Budve, pevač odlepio za njom! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pevač i muzičar Željko Joksimović je izgleda zaboravio svoju burnu prošlost, ali kao što već znate, internet pamti sve, pa je tako sada isplivala fotografija sa jednom vatrenom crnokom, koja je poznata svima širom planete. 

Naime, davne 2004. godine Joksimović je predstavljao tada Srbiju i Crnu Goru na Evroviziji, pa je na velikoj sceni nastupio sa pesmom ,,Lane moje". Njegova numera se i danas može čuti na mnogim radio stanicama, ona ga je zapravo i vinula u estradno nebo. 

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Željko Joksimović

 

Pobedu 2004. godina na Evroviziji odnela je zgodna predstavnice Ukrajne, Ruslana sa pesmom ,,Wild dances", koja je i danas veliki hit. Tada se između Ukrajinke i Joksimovića rodilo prijateljstvo, a spekulisalo se da su kontakt održavali i dosta dugo nakon što se spektakl završio. 

Podsetimo, Željko je bio počasni gost na Ruslaninom koncertu koji je održala u Kijevu, a potom su zajedno otišli u Budvu, gde su proveli nekoliko prelepih letnjih dana. Nešto kasnije su i prekinuli kontakt, nakon što se Ruslana vratila za Ukrajinu. No, ono što je i tada bilo zanimljivo, šuškalo se da se između Ruslane i Željka rodilo nešto više od prijateljstva, i da je pevačica tada gajila posebne emocije prema njemu, mada činilo se da ni on nije imun na njenu lepotu. 

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Ruslana

 

Kada je saznala da Željko sa suprugom Jovanom očekuje svoje prvo dete iskreno i od srca uputila mu je čestitke.

Željko me nije pozvao, ali volela bih da ga čujem! Upravo od vas čujem da on i njegova supruga Jovana čekaju sina. To je divna vest, moje iskrene čestitke – rekla je svojevremeno za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragi Bravo © (@dragibravo)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera Detlic

18.11.2021 06:12

A da nije uslikan sa crncem?