EDITA ARADINOVIĆ IZGUBILA BRATA, A MAJČINA BOLEST I NEMAŠTINA SU JE DOTUKLI: Ovo su JEZIVI detalji pevačicinog odrastanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović svojevremeno za medije je progovorila o njenom deško odrastanju.

EDITA ARADINOVIĆ IZGUBILA BRATA, A MAJČINA BOLEST I NEMAŠTINA SU JE DOTUKLI: Ovo su JEZIVI detalji pevačicinog odrastanja! (FOTO)

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović poznata je kao osoba vedrog duha, koja svojom harizmom ostavlja sve bez daha. Međutim, iako važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradi, Edita iza sebe krije tragičnu porodičnu priču, koja sigurno ledi krv u žilama. 

Edita na svojim leđima nosi velike gubitke, a onda ju je sačekala još gora situacija, kada je morala da se suoči sa teškom bolešću njene majke. Edita je vrlo otvoreno govorila o svojim problemima u javnosti, želeći da svima da do znanja da nikada ne treba da prestanu da se bore. 

 

 

Iako ne govori često u medijima o njenim privatnim stvarima, Edita je nekoliko puta u medijima ispričala koliko joj je teško palo kada je saznala da je rođena u sedmom mesecu, sa svega 1, 5 kilograma, dok je njen brat blizanac nažalost, izgubio život. 

Druga beba je bila dečak i ja ceo život osećam da u maminom stomaku nisam bila sama. Kad sam bila mala, uvek sam crtala portrete na kojima je pola muški, a pola ženski lik. Tada nisam znala da sam imala brata blizanca. To sam saznala tek sa 12 godina – ispričala je pevačica pre nekoliko godina za Informer.

 

 

Pevačica se pored ove tragedije, u jednom periodu života susrela sa bankrotom porodice, pa je ispričala da je dugo godina spavala sa roditeljima u krevetu, jer nisu bili u situaciji da joj omoguće njenu spavaću sobu. 

Znali smo da će do toga doći jer je brat imao teži oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kad je imao 21. godinu. Tad ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirica, pa su se, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga bio lepši – prisetila se Aradinovićeva, a potom otkrila potresne detalje o bratu. 

Naime, kako je Edita objasnila, njen brat, koji je inače bio stariji od nje, živeo je poput biljke. Ono što je pevačicu potreslo jeste to što on nije umeo da jede, niti hoda, a nije ni bio svestan svog postojanja. 

 

 

Moj brat je godinama živeo kao biljka, bio je stariji od mene. Nije umeo da jede, hoda, niti je bio svestan svog postojanja. Prepoznavao je samo nas koji smo živeli s njim. Mama i ja smo bile uključene najviše u negu oko njega, ali nikada nisamo znale kako će se ponašati taj dan. Umeo je da bude nasilan, ali i pozitivan, teško je bilo – ispričala je Edita jednom prilikom za Blic.

S obzirom na to da je razlika između sestre i mene bila velika, nisam mogla da joj zamerim što nije obraćala dovoljno pažnje na mene. U tom dobu su mi bili potrebni razumevanje, pažnja, razgovori koje nisam imala… Zbog svega potisnutog sam dobila želju da pomažem svima oko sebe, i to na način na koji bih volela da je neko sa mnom razgovarao. Zbog toga često imam osećaj tereta celog sveta na mojim leđima. To (prim.aut. Atlasov kompleks) je sindrom u kom imaš osećaj da si za sve kriv i svima želiš da pomogneš. Radim na tome da sebe upoznam i shvatim zbog čega su se neke stvari desile, zašto imam potrebu da pomažem drugima, a zapostavljam sebe – nastavila je priču pevačica.

 

 

Edita se 2013. godine suočila sa novim teškim životnim preprekama, kada je njenoj majci Floriji dijagnostikovan rak dojke. Srećom, uspela je da se izbori sa teškom bolešću, a Edita je priznala da svoju majku smatra “herojem svog života”.

Ona je odlično, što mi je drago. Mama mi je najveća podrška. Bez nje ništa ne bi bilo moguće, ona je ta univerzalna ljubav koja me održava i daje vetar u leđa da se dignem kad padnem, pa i da se spustim kada se dignem. Ona je heroj mog života – rekla je Edita pre nekoliko godina za Glossy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading