SLAVLJE U PORODICI VUJADINA SAVIĆA: Fudbaler ne može da dođe sebi od SREĆE! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić fotografijom je raznežio sve pratioce na Instagram profilu.

SLAVLJE U PORODICI VUJADINA SAVIĆA: Fudbaler ne može da dođe sebi od SREĆE! (FOTO)

Foto: instagram.com/savicvujadin

Poznati fudbaler Vujadin Savić nedavno je potvrdio za medije da sa suprugom Mirkom Vasiljević čeka i peto dete, zbog čega su svi uzbuđeni i veoma se raduju još jednom članu njihove bogate porodice. 

 

 

Međutim, za Vujadina je današnji dan izuzetno poseban, pa se tom prilikom obratio pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, Vujadin je objavio fotografiju svoje bake, koja je danas napunila 84 godine, zbog čega je njen unuk želeo da joj se obrati dirljivim i emotivnim rečima. 

 

 

Poznato je da je Vujadin izuzetno vezan za svoju baku i da slobodno vreme koristi tako što odlazi kod nje u posetu sa njenim unucima, a uskoro će na svet njena voljena Mirka dovesti još jedno unuče. 

- Srećan rođendan i slava bakice. Najbolja baka na svetu! Naš heroj - napisao je Savić u opisu bakine fotke na kojoj je pozirala s tortom.

Republika

Foto: instagram.com

Vujadin Savić

 

Porodica Savić danas je uživala u duplom slavlju, a nema sumnje da je baka bila oduševljena iznenađenjem koje su joj njeni najmiliji priredili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading