OVO JOŠ NISTE VIDELI: Zet Željka Mitrovića koristi cigare od 3. 000 evra! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zet Željka Mitrovića Ilija, koji je verio Kristinu Mitrović koristi papreno skupe cigare, sa kojim se pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Zet Željka Mitrovića koristi cigare od 3. 000 evra! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

Zet Željka Mitrovića i verenik njegove ćerke Kristine Ilija, poznat je kao milioner, odnosno naslednik kralja uranijuma, koji ne pita koliko šta košta. Njegov luksuzan život odiše brendiranim komadima odeće, skupocenim destinacijama i papreno skupim sitnicama.

Naime, na Instagram profilu Ilija je podelio fotografiju iz jednog elitnog restorana, a vidi se da je u društvu prijatelji koji su mu sigurno podrška u njegovom dosadašnjem poslu. Ono što je svima privuklo pažnju jeste ono što se našlo na stolu, a što potkrepljuje da verenik lepe Kristine vole papreno skupe sitnice. 

Republika

Foto: instagram.com

Kristina Mitrović i verenik Ilija

 

Ilija je tokom večere koristio skupe cigare, a dovoljno je napomenuti da je jedna cigareta čak 300 evra, dok cela kutija košta oko 3. 000 evra. Limitirana serija ,,Kohiba benke 52" našla se na stolu zeta Željka Mitrovića koji je večerao. 

Republika

Foto: instagram.com

Zet Željka Mitrovića sa verenicom Kristinom

 

Inače, budući suprug lepe Mitrovićke je naslednik kralja uranijuma, a ima i razvijen sopstveni biznis, koji mu se nalazi u Londonu. Ilija sa izabranicom zapravo i živi u Lononu, ali ima nekretnine i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Kristina sa Ilijom uživa u pravom luksuzu, pritvani avion, obezbeđenje, skupoceni automobili, pa čak i vozači koji su dostupni u svakom trenutku su samo deo sastavnog života ovog mladog ljubavnog para. 

Republika

Foto: instagram.com

Zet Željka Mitrovića

 

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana N

17.11.2021 16:36

Lep je, brate, za sve pare!

Odgovori 22 1
the zika

17.11.2021 18:31

koga iskreno zabole kurac?

Odgovori 18 0