IZGUBILE SVAKI KONTAKT: Nataša Bekvalac jurila Severinu da SNIME DUET, NIJE IM SE DALO!

Autor:

Zabava

17.11.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop ikona naših prostora, Nataša Bekvalac i Severina su bile dobre drugarice, ali ih je život razdvojio.

IZGUBILE SVAKI KONTAKT: Nataša Bekvalac jurila Severinu da SNIME DUET, NIJE IM SE DALO!

Foto: ST/D.KADIĆ/e-stock M.Milivojević

Hrvatska pevačica, Severina i naša pop zvezda, Nataša Bekvalac bile jako dobre prijateljice i često su se čule i mimo posla, međutim, više nije tako! Obe pevačice život je odvukao na neku drugu strani i tako su vremenom izgubile kontakt, a obe su nekad rado pričale o tome koliko su bliske i provatno.

Sećam se da je Nataša i javno govorila da se čuje sa Seve i da tada pričaju o privatnim temama koje nisu za javnost. Severina se pak uvek rado sećala koncerta kad joj je Nata bila specijalna gošća i tada su zajedno i simbolično izvele Severininu pesmu Prijateljice – objašnjava izvor za Scandal.

Foto: e-stock/KOBRA

Severina i Nataša Bekvalac su bile prijateljice

– Severina je posle, mnogo godina nakon tog koncerta umela da kači taj video na Instagram i uvek je tagovala Natu. Čak je jednom uz taj video napisala Volim što se volimo i ljubav se ljubavlju vraća! Našle su se jedna drugoj kada su imale probleme sa razvodima i bivšim partnerima, u tim trenucima najbolje su razumele jedna drugu, ali eto… Život je sve brži i komplikovaniji i vremenom su izgubile svaki kontakt, a šteta, negde im se energije poklapaju. Zato je Nataša i jurila Seve da urade duet, međutim, ni to im se nije dalo – završava izvor, a Nata je ovako govorila o druženju sa Seve i njihovim razgovorima o privatnim temama:

Nekoliko puta smo pričale o tome, ali to su stvari gde ni ona ni ja nismo pevačice, samim tim te stvari nisu za novine… Tad smo samo dve žene, dve majke – rekla je Nataša.

Foto: e-stock

Nataša Bekvalac o prijateljstvu sa Severinom

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

17.11.2021 11:21

Dve prostitutke