SORAJA PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA PORODICU: Evo kako izgleda starletina BAKA, sličnost je neverovatna! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić proslavila je rođnedan, a njena baka Nevena Stanković, koju do sada nismo imali prilike da vidimo u javnosti, čestitala je svojoj unuki dirljivim rečima najbitniji dan.

SORAJA PRVI PUT U JAVNOSTI POKAZALA PORODICU: Evo kako izgleda starletina BAKA, sličnost je neverovatna! (FOTO)

Foto: instagram.com/youtube. com

Najpoznatija starleta Soraja Sara Vučelić svoj privatni život krije kao zmija noge. Godinama unazad medijima servira samo ono što ona želi, a njen život i porodica i dalje su enigma. 

Skoro nikada nismo imali priliku da vidimo nekog iz Sorajine porodice, ali sada prvi put je pokazala svoju baku Nevenu Stanković. 

Republika

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Soraja Vučelić Instagram

 

Podsetimo, Sorajina burna prošlost sve intrigira, mnogi se pitaju odakle toliko novca prezgodnoj starleti i čime se ona bavi, kada ima novca za bahaćenje i kupovinu skupocenih krpica i cipela. Međutim, malo ko zna da Soraja ima razvijen biznis u Crnoj Gori i da poseduje na svoje ime motel koji izdaje, s toga, sasvim je jasno da ova atraktivna starleta ima sasvim dovoljno za svoj lagodan život. 

Kako danas proslavlja 35. rođendan, čestitke Vučelićevoj pristižu sa svih strana, a portal Republika.rs došao je do ekskluzivnih kadrova sa luksuzne proslave koja je starletu koštala čak 300. 000 evra. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Detaljnije možete pogledati klikom OVDE.

Među čestitkama, našla se i jedna posebna, koju su svi primetili, na koju je Soraja čak i odgovorila, a radi se o njenoj baki Neveni. Soraji je baka čestitala rođendan u komentaru ispod video snimka vožnje helikopterom, na šta je starleta odgovorila dirljivim rečima.

- Anđele babin, srećan ti rođendan, da mi i dalje budeš srećna, lepa, bogata i zdrava, volim te- napisala je Sorajina baka Nevena. 

- Volim te - odgovorila je Soraja. 

Evo kako izgleda baka Soraje Vučelić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading