ZORAN KALEZIĆ NA ŽIVOTNOM ISPITU! Pevač na operaciji, svi strepe od ishoda, Milena Plavšić se MOLI za njega: POBEDI ZAUVEK! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Zoran Kalezić koji boluje od karcinoma pluća, danas se operiše u Crnoj Gori, a prijatelji i kolege mu pružaju punu podršku.

ZORAN KALEZIĆ NA ŽIVOTNOM ISPITU! Pevač na operaciji, svi strepe od ishoda, Milena Plavšić se MOLI za njega: POBEDI ZAUVEK! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Javnost je pogodila vest o bolesti  pevača narodne muzike, Zorana Kalezića koji je potvrdio da boluje od kancera pluća, a danas odlazi na operaciju koja će se biti obavljena u Crnoj Gori.

- Hm... Kako sam...Dobro sam, koliko mogu da budem, nadam se najboljem, ne bih isao u bolnicu inače. Najbolje da sačekamo utorak pa ako se probudim da me onda pozovete i da pričamo, kako se sad osećam nije važno. Ja nemam problem u glavi, ali ovo iščekivanje tog momenta me izludelo, danas ispitivanje, pretrage, sutra i tako dan za danom. Hvala što brinete, svako dobro Vam želim - rekao je Zoran Kalezić za Republika.rs.

Njegova prijateljica i koleginica, pevačica Milena Plavšić, uputila mu je reči podrške.

-  Moj drug i kolega, danas na velikom ispitu. Srećno i pobedi zauvek, Dragi Zoki.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/milena_plavsic_official

Milena Plavšić podrška Zoranu Kaleziću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading