SUPRUG JOVANE JEREMIĆ OBJAVOM POTRESAO MNOGE! Boli.. Jednom zaboli i NE PRESTAJE!

Autor:

Zabava

16.11.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić je kako se navodi pred razvodom, a ovo nije prva turbulentna situacija između nje i njenog supruga Vojislava Miloševića.

SUPRUG JOVANE JEREMIĆ OBJAVOM POTRESAO MNOGE! Boli.. Jednom zaboli i NE PRESTAJE!

Foto: Ognjen Bogdanović

Voditeljka Jovana Jeremić privlači veliku pažnju javnosti, posebno nakon navoda da se razvodi od svog supruga Vojislava Miloševića. Ono što malo ko zna, jeste da su njih dvoje pre tri godine pre nego što su ušli u bračne vode raskinuli i to svega mesec dana nakon veridbe. Nakon spekulacija da je sada došlo do definitivnog kraha njihovog braka, svi se pitaju da li je u pitanju isti scenario, a Jovana ne potvrđuje, ali ni ne demantuje te navode, pa je javnost dodatno zbunjena.

Kada je došlo do raskida na početku njihove lojubavi, Jovana je obrisala sve fotografije sa svog Instagram profila, a političar je ubrzo po raskidu na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju iz kafane, prenosio je Puls Online, a uz nju je podelio i pesmu Olivera Dragojevića, ''Oprosti mi pape'', a na komentar ''Pesma sa porukom od koje boli sve'', on je odgovorio:

- Boli... Jednom zaboli i ne prestaje.

Njih dvoje su se pomirili nakon svega i ušli u brak iz kog su dobili ćerku Leu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Zapažanja

16.11.2021 09:41

Došlo je do male greške ženska emancipacija nije isto što i preterivati na granici ili čak i preko onoga što se nekad zvalo prostitutka.

Odgovori 86 19
Komsinica

16.11.2021 10:05

Videla sam ga sa majkom u Rodi na Novom Beogradu, izgledao je mrsaviji, onako, u trenerci, neugledan, stara majka ima vise autoriteta od njega. Nekako mi ga zao. Ne ide mi uz ovu njegovu azdaju. I sto ga javno ismejava 'kako joj treba jak muskarac' a on to ni likom nije.

Odgovori 83 31
Бејбе

16.11.2021 11:13

Обична простакуша, неписмена пре свега. Радодајка и спонзоруша. Жена нема ни ж од женствености, напротив, виче и халаче ко'турски бузинџија 🤮 Тренутно је баш где треба да буде на правој ТВ... Није ни у рангу спонзоруше.. Обична проститутка.

Odgovori 100 16
Kolektor

18.11.2021 09:34

@Бејбе - Kad videh to neartikulisano manijakalno i nepristojno dranje bez obzira na prosek 9.56, pomislih samo da je rasla i vaspitavana u drumskoj kafani, pa šta drugo od nje može i da bude. Živi dokaz da sve ide iz kuće.