BRAK SA FILIPOM JOJ SE NE PRAŠTA: Aleksandra Prijović OTKRIVA kroz šta sve PROLAZI, a OVO kaže o ODNOSU SA BRENOM!

Autor:

Zabava

15.11.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra ne voli da govori o privatnom životu, ali je ispričala da joj koleginice ne praštaju što se udala za Filipa Živojinovića. Takođe, govori i o svom odnosi sa Lepom Brenom.

BRAK SA FILIPOM JOJ SE NE PRAŠTA: Aleksandra Prijović OTKRIVA kroz šta sve PROLAZI, a OVO kaže o ODNOSU SA BRENOM!

Foto: printscreen/Instagram

Poznata pevačica Aleksandra Prijović je sa svojom svekrvom, legendarnom muzičkom zvezdom, Lepom Brenom, oduvek imala lep odnos, ali se u poslednje vreme spekuliše kako sada taj odnos nije najsjajniji.

Aleksandra ne govori često o privatnom životu, ali je ispričala da joj koleginice ne praštaju što se udala za Filipa Živojinovića. Takođe, neretko joj pripisuju da karijeru koju ima, je zahvaljujući Filipu i Breni.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandri Prijović se ne oprašta brak sa Filipom Živojinovićem

Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram - rekla je Aleksandra Prijović.

Zatim se osvrnula na odnos sa Lepom Brenom pa dodala da joj ona nije svekrva.

Foto: youtube.com/Lepa Brena

Aleksandra Prijović o odnosu sa Lepom Brenom

Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena nego Filipova majka Zorica - rekla je pevačica a onda dodala: - Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek - zaključila je Aleksandra i istakla da sa Brenom i Bobom ima divan odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading