ONA U MOM ŽIVOTU NIJE POSTOJALA: Đole Đogani UZVRAĆA UDARAC, Anabela je ZA PSIHOLOGA!

Autor:

Zabava

15.11.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Anabela Atijas izrazila javno nezadovoljstvo, njenim prikazivanjem u dokumentarnom filmu Đoleta Đoganija, oglasio se i on, da objasni situaciju.

ONA U MOM ŽIVOTU NIJE POSTOJALA: Đole Đogani UZVRAĆA UDARAC, Anabela je ZA PSIHOLOGA!

Foto: ST/Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Anabela Atijas, bivša članica grupe "Fanki Dži" ,se požalila u jednoj emisiji što se malo više ne pojavljuje u dokumentarnom filmu, densera i svog bivšeg devera Đoleta Đoganija „Život i scena", te je na konto njene opaske, denser imao svašta da kaže. 

Kako kaže denser, u tom periodu, Anabela nije zvanično bila pevačica tog sastava, niti Gagijeva devojka, te da je to sve što je našao u njegovoj arhivi gde se ona pojavljuje.

Foto: ST/Aleksandar Nalbantjan, E-Stock/Časlav Vukojičić

Anabela Atijas besna na Đoleta Đoganija

- U tom segmentu sam prikazao Gagija i njegov najbolji koncert, početak njegove karijere. Ona na mojim snimcima, u mom životu, više od toga nije ni postojala. Imao sam od tada pa nadalje određeno mišljenje o budućoj ženi mog brata i zato sam bio uvek distanciran znajući, pretpostavljajući da će jednog dana da bude ovako kao što je i bilo. Ona je tada sa samo 20, 21 godinu koliko je imala, pokazivala to. Znači Anabela iz tog vremena i danas, je isto. Samo što je sada mnogo, mnogo zrelija i zna šta radi, a tada je bila mlada, pa možda i nije. A druga stvar, to što je Gagi nije najavio, šta to znači? Ja nisam pričao: „To bi bilo to, dragi moji, sa vama je bio ovaj, onaj, basista...", pa nismo mi bend! „A pevala je moja žena Slađana Đogani!" Niko ne predstavlja svoju pevačicu. Je l neko predstavlja pevačicu u „Zani"? Čemu to „dranje" na čoveka tada, mogla si to da uradiš kasnije. Recimo, meni ako se nešto ne dopada, kažem: „Vesna, ljubavi, napravila si to i to, nije mi se dopalo, osetio sam se bez veze. Ne znam da li si to namerno uradila ili slučajno..." I bude: „Jao, slučajno sam, izvini, molim te". Završeno i sve je u redu! Ali onaj krik... Svako normalan će da sudi na svoj način, a ona naravno, pošto je takva kakva jeste, svi je znamo... Psiholozi bi odmah procenili dijagnozu - a potom je objasnio čitavu spornu situaciju u kojoj se Anabela buni na bekstejdžu.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Đole Đogani objašnjava situaciju iz bekstejdža

- Prvo, ovaj film govori o istini. Pročitao sam da je neko napisao kako je „Đogani prikazao Anabelu", ali ne, ja sam pokazao. Izvolite, ovo je Anabela. Nisam ja rekao to što je ona rekla ili uradio šta je ona uradila. Snimak, autentičan, dokumentarni, nisam to ja ni snimao, već moj stariji brat, koji je tada bio zadužen za snimanje. Mi smo snimali sve i svašta i ne znajući da ćemo jednoga dana da snimamo i dokumentarac. Posle trideset godina.To nije njen film - naglasio je denser, pa dodao kako je za potrebe segmenta u kom se govori o devedesetima okupio „Mobi Dika", Slađanu Delibašić, „Fanki Džija", Marka Kona, „Bi Frija"... I u razgovoru, došlo se do prvog velikog koncerta densa kod nas - rekao je Đogani za pomenuti portal.

Podsetimo, da je Anabela u emisiji "Premijera", izrazila nezadovoljstvo i razočarenje, zbog prikazivanja nje u dokumentarcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading