DOM MARINKA ROKVIĆA NA KOŠUTNJAKU: Poslednje dane proveo je sa Slavicom, preminuo na njenim rukama, a evo kako izgleda PORODIČNA KUĆA! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko i Slavica Rokvić bili su u braku preko tri decenije, a evo kako njihov topli dom izgleda.

DOM MARINKA ROKVIĆA NA KOŠUTNJAKU: Poslednje dane proveo je sa Slavicom, preminuo na njenim rukama, a evo kako izgleda PORODIČNA KUĆA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Pevač Marinko Rokvić živeo je srećnim životom, a bogatstvo pored karijere, pružila mu je i brojna porodica, koja je uvek volela da bude na okupu. Tokom braka sa Slavicom Rokvić koji je trajao punih tri i po decenije, Marinko je dobio dva naslednika Marka i Nikolu, ali i jednog vanbračnog sina Darija. 

 

 

Rokvić je iznenada preminuo nakon duge i teške bolesti, a sahranjen je prošlog četvrtka na Novom bežanijskom groblju. Na sahrani pojavile su se mnoge poznate ličnosti, koje su svojim dolaskom želeli da iskažu dubok naklon i poštovanje prema Marinku. 

 

 

Ljubavna priča Slavice i Marinka proteže se i do granica pravog horora. I dok su prijatelji pokušavali da Slavicu odgovore od veze sa Marinko, roditelji su bili potpuno protiv njihove veze dok nisu upoznali pevača. 

 

 

Marinko poslednja želja bila je da bude sa svojom porodicom na okupu u porodičnoj kući na Košutnjaku, što su mu oni i ispunuli. Slavica, kao bivša medicinska sestra, tačno je znala kako da postupi sa Marinkom i omogući mu što bolje uslove. 

 

 

Inače, porodična kuća Rokvića odišem stilom, toplinom i prostranom lepotom. Uglavnom se toplim domom protežu zlatni detalji i tonovi. Po domu su raspostranjene biljke, o kojima Slavica voli da brine, ali i fotografije sa Marinkom, koje joj definitivno ulivaju sada spas u teškim momentima. 

 

 

Slavica je vrlo često vežbala, o čemu je obaveštavala i svoje pratioce na Instagram profilu. Pa je tako sa strunjačom nasred dnevne sobe znala da odradi set vežbi za istezanje, što joj je dosta pomgalo u zdravlju. 

U nastavku u galeriji možete pogledati kako izgleda porodičan dom Rokvića. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading