KIJA KOCKAR MORALA U POLICIJU: Pevačica na meti PREVARANTA, maloletnik dobio PRIJAVU! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar podigla je optužnicu protiv izvesnog maloletnika, koji se preko njenog imena želeo obogatiti.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kija Kockar

 

Pevačica Kristina Kija Kockar našla se na meti manipulatora, koji su preko njenog imena skupljali novac za njen album koji već uveliko sprema. Kija, ne znajući šta joj se dešava iza leđa, bila je šokirana da maloletnik preko njenog imena skuplja novac, pod izgovorom da je novac za njen album. 

Naime, na Instagramu se pojavila objava, u kojoj su se nalazili svi podaci, a koju je Kockareva podelila i na njenom nalogu. Jasno je da Kiju prate pola miliona pratilaca, samim tim, jasno je koliko je njen uticaj na društvenim mrežama jak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Narode, skupljam Kiji Kockar pare za album, ostala je bez para jer je sve dala za nekretninu u Turskoj. Ko koliko može. Ona nema nastupe – pisalo je u spornoj objavi, koju je kao sliku obajvila i Kija na svom Instagramu.

Kija je potom objasnila i da je sve prijavljeno policiji i sektoru za visoko tehnološkikriminal, te da je otkriveno da je u pitanju maloletna osoba, koja zbog ovog incidenta, kako Kockareva govori, a preno Svet, neće imati pravo na vizu.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

 Viđaju me u VTK (Visoko tehnološki kriminal) i policiji. Nego, maloletnik, koji živi u Novom Sadu, biće prijavljen za iznudu novca u tuđe ime. Ide krivična. Jadan da sa 17 godina više nikad nema pravo na vizu – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Da, kupila sam i išla sam sad samo zbog toga do Turske na dva dana, odmah posle Amerike i premorena sam. Tamo je prelepo, već sam i letovala tamo u istom tom mestu i imam samo lepa sećanja. To je prelep primorski grad koji poseduje sve. Jako sam srećna jer nisam ni sanjala da ću nekad biti u takvoj mogućnosti – pohvalila se Kija za Pink.rs nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading