MUŽ TANJE SAVIĆ JAVNO ZAPRETIO DRAŠKU STANIVUKOVIĆU! Ne bih voleo nešto SLUČAJNO da mu se desi!

Autor:

Zabava

13.11.2021

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević javno je zapretio gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić

Dušan Jovančević preti Drašku Stanivukoviću

Još uvek zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević zapretio je gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću, novom dečku pevačice. Naime, on je izrevoltiran njenim izjavama da je srećna i zaljubljena, ali i navodnim planovima koje ima sa Stanivukovićem nakon razvoda.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/tanja savic

Draško Stanivuković i Tanja Savić u vezi

Jovančević ne krije da mu se ne sviđa što je njegova supruga ušla u drugu vezu, a političara je javno upozorio da se kloni njegove žene.

- Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s......o u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke. Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek zakonski moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi - rekao je Dušan za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

14.11.2021 09:59

Jadni tuzni covece, zavrsio si karijeru sa ovim cergarima .