BILA SAM OŠTEĆENA KAO MLADA LIČNOST! Anabela Atijas otkrila detalje BOLNE PROŠLOSTI: MISLILA SAM DA NEĆE MOĆI BITI BOLJE!

Autor:

Zabava

13.11.2021

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas otkrila je detalje porodičnog nasilja koje je godinama trpela.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas o nasilju u porodici

Pevačica Anabela Atijas bila je gost emisije ''Magazin In'' koju vodi Sanja Marinković, a ovom prilikom se dotakla nasilja u porodici, pa ispričala svoja lična iskustva.

- Ja kao dete nasilje nikad nisam doživela. Svojih roditelja se čak i ne sećam kao par, razveli su se kad sam bila mala, ali dešavalo mi se svašta. Nisam gledala, nisam imala gde da vidim, dolazim iz porodice pune ljubavi. Jesu oni bili razdvojeni, ali su me pojedinačno jako voleli, pružali mi pažnju - otkriva pevačica, pa dodaje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas o mladosti

-Mislim da sam bila oštećena kao mlada ličnost, s obzirom da mi se desila ta nesreća da sam izašla iz rata, roditelji ostali, pogibija prvog dečka... Sve je to uticalo da budem jedna uništena mlada žena, htela sam po svaku cenu da ponovo imam dom, da pripadam negde, da budem voljena... Mislila sam da neću imati vremena i mogućnosti da imam bolje - iskrena je bila Anabela, a voditeljka je zaključila da joj je sve to ubilo samopouzdanje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas o svemu što je preživela

- Generalno je već bilo ubijeno samim tim spletom okolnosti, samo se kalemilo - priča Anabela, a Sanja se prisetila svega kroz šta je pevačica prošla.

- Sećam se. Vraćala si se, praštala, ope se vraćala, i onda si presekla.

- Da - priznala je Anabela s knedlom u grlu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading