SAŠA KOVAČEVIĆ 16 SATI BIO ZATOČEN! Pevača zatvorili u prostoriju, nije znao šta se dešava, SMRZAVAO SE!

Autor:

Zabava

13.11.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Saša Kovačević trebalo je da održi večeras koncert u Nemačkoj, ali zbog pooštrenih mera u toj zemlji to nije uspeo.

Republika

Foto: Promo foto

Saša Kovačević zatočen

Pevač Saša Kovačević trebalo je da održi koncert večeras u Nemačkoj, ali ga je ipak otkazao. Naime, problem je u tome što je Nemačka pooštrila mere, a za ulazak u državu priznaju samo Fajzer i Modernu, dok su svi članovi Sašinog benda vakcinisani kineskom vakcinom, koju Evropska unija ne priznaje, te bez obzira na urađene antigenske testove i Sašin dokument o preležanoj koroni, nisu uspeli da održe koncert. 

Ono što je još bizarnije jeste činjenica da su se Saša Kovačević i članovi njegovog benda 16 sati smrzavali u prostorijama bezcarinske zone, prenosi Alo.

- Nažalost, novi propisi koje je donela država Nemačka u cilju sprečavanja širenja koronavirisa, sprečili su nas da večeras budemo sa vama u Kö klubu, u Dizeldorfu i zbog toga se nastup pomera za neki sledeći termin. Mi smo uradili sve što je bilo do nas, proveli smo i noć na aerodromu kako bismo dobili dozvolu za rad, ali nažalost bezuspešno. Kö klub večeras radi u uobičajenom terminu, a mi se družimo i pevamo uskoro - saopštila je Sašina PR službe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading