ALEKSANDRA MLADENOVIĆ U SUZAMA ZBOG BIVŠEG! Pevačica progovorila o MUČNOM četvorogodišnjem odnosu: IZLEČILA SAM SE!

Autor:

Zabava

13.11.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Mladenović je danas bila gost u emisiji ''Magazin In'' gde je govorila o svom bivšem partneru, a onda se rasplakala.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Aleksandra Mladenović plače

Pevačica Aleksandra Mladenović bila je gost ove subote u emisiji ''Magazin In'', a voditeljka Sanja Marinković odabrala je temu muško ženskih odnosa i ljubavnih partnera koji ostavljaju i obećavaju promene, ali se one ne dešavaju.

Aleksandra se pronašla u toj temi, te je otvoreno govorila o svojim ljubavnim partnerima koji su je često razočarali.

- Rekla sam da se više neću vraćati bivšim partnerima. Ja sam se stalno vraćala muškarcu koji mi je obećavao da će se promeniti i da će nešto uraditi, ali ništa. Bila sam mnogo meka, naivna, davala sam mu šansu da se vrati, ali sve je bilo isto. To je trajalo četiri godine, ali naučila sam dosta iz toga, sazrela sam i naučila sam da se više ne vraćam praznim pričama. Samo delima - rekla je pevačica i dodala:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Aleksandra Mladenović o bivšem partneru

- Ja nisam ni za autobusom trčala, a kamoli za muškarcem, ali jednostavno, toliko sam volela i uvek mi je bilo simpatično kako se on na taj način borio za mene, ali to su samo bile reči, a ne dela. Sad sam presekla, slobodna sam, srećna i konačno sam srećna sama sa sobom, i mogu da kažem da sam spremna za novu ljubav, izlečila sam se od cele te priče - Aleksandra je otkrila i koliko je suza prolila zbog svog bivšeg dugogodišnjeg partnera:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Aleksandra Mladenović se rasplakala u emisiji

- Svi misle da je to glatko, lepo, ali ništa to nije prošlo bez suza. Mnogo puta sam bila u suzama, nisam mogla da spavam noćima. Danas sam previše emotivna, da promenimo temu - kaže Aleksandra, pa otkriva da li je i njen partner plakao:

- Da li je on plakao? Ponekad, da. Prvi put u životu sam se rasplakala u emisiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading