LUNA ĐOGANI KONAČNO PRONAŠLA SVOJU SREĆU! Nakon STRESA koji je doživela i povukla se, priznala: SADA SAM ZADOVOLJNA, RADUJEM SE DRUGOJ TRUDNOĆI!

Autor:

Zabava

13.11.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani nedavno je postala majka, a sada otkriva kako se snalazi u novoj ulozi i bračnim vodama.

Republika

Foto: instagram/ luna_djogani

Luna Đogani o majčinstvu

Luna Đogani uživa u braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerkicu Miu, a reklo bi se da je konačno pronašla svoj mir i sreću, što ne krije, već neretko deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama delove svog privatnog života, a sada je otkrila i kako se snalazi u novoj ulozi.

- Majčinstvo je najlakši i najteži posao, ne postoji ništa lepše, ne postoji lepša titula i lepši period života- rekla je Đoganijeva za Grand Online i otkrila da nije sve tako prelako i sjajno, kao što neke žene predstavljaju majčinstvo.

 

 

- Ume da bude i jako teško, ali to je normalno. Uživam u svemu tome i mislim da sam se baš dobro snašla s obzirom na to da nemam ni bebisiterke, ni neku posebnu pomoć, sem porodice. Super sam se snašla, ja sam zadovoljna i stvarno dajem svoj maksimum- istakla je Luna, pa dodala da u trudnoći nije imala razmažene periode:

 

 

- Ja baš mislim da sam u trudnoći bila najmirnija. Možda sam sada zahtevnija nego u trudnoći. Povukla sam se iz javnosti u jednom momentu jer me sve to stresira, bila sam maksimalno opuštena i rasterećena i zato se i radujem drugoj trudnoći.

Luna ne krije da joj Marko dosta pomaže i da sa zadovoljstvom to radi, ali i da joj je pomoć porodice, a naročito majke veoma bitna.

- Savetujem se sa mamom jer ipak ona ima dosta iskustva i najbolje može da me posavetuje. Ono što je meni od majke ostalo posebno u sećanju, a sada ja primenjujem na svojoj ćerci je to da joj pružam mnogo ljubavi, nežnosti i strpljenja. To je najbolji savet, najbitnije je da odrasta u porodici u kojoj je jako voljena -  iskrena je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slavko

13.11.2021 23:05

Ne treba lagati Luna.

Danny

14.11.2021 05:42

“Majčinstvo je najlakši i najteži posao, ne postoji ništa lepše, ne postoji lepša titula i lepši period života- rekla je Đoganijeva za Grand Online i otkrila da nije sve tako prelako i sjajno, kao što neke žene predstavljaju majčinstvo.” KAKO KONTRADIKTORNA INDIVIDUA!

Izvini

30.12.2021 11:31

@Danny - pa tvoj je problem sto ne razumes