SNEŽANA BORJAN UHVAĆENA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA: Njen suprug će ODLEPITI od besa kada bude video ove VRELE KADROVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Borjan pristala je da odglumi u spotu mladog izvođača Zoleta, a tom prilikom je čak morala da odglumi vrele scene sa čak dva muškarca.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Snežana Borjan i Zoleo

 

Supruga poznatog fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan našla se u novom spotu novog i talentovanog pevača Zoleta, koji je objavio svoju prvu pesmu ,,Da te ne volim". 

Snežana je pristala da odglumi u spotu, a svojim prisustvom ukrasila je ovaj skupoceni spot. Zole je mlad i perspektivan mladić, koji je uplovio u muzičke vode i već na prvo slušanje dopao mnogim slušaocima. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Snežana Borjan i Zoleo

 

U emotivnoj baladi Zoleto objašnjava i govori koliko mu je teško pala prevara njegove devojke, koju u spotu glumi Snežana. 

U nastavku možete poslušati i pogledati pesmu ,,Da te volim", ali i kako se supruga poznatog fudbalera našla u rukama drugog muškarca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading