SERGEJ ĆETKOVIĆ IZGUBIO OBA RODITELJA, A SADA JE PROGOVORIO O NAJVEĆEM BOLU: Imam veliku OŽILJAK na duši! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Ćetković progovorio je za domaće medije o gubitku oba roditelja.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Sergej Ćetković

 

Poznati pevač Sergej Ćetković pre skoro sedam meseci izgubio je oba roditelja, zbog čega je i dalje potpuno slomljen. I jeku njegovih priprema pred koncert, Sergej je progovorio o najvećem bolu koji je doživeo u svom životu. Naime, Sergej se prisetio bolnih uspomena sa roditeljima, pa je otkrio da rana koju ima nikada neće srasti, ali da će morati da nauči da živi sa njom. 

- To je rana s kojom moram da živim. Ni ne želim da zaraste. Gubitak oba roditelja za samo sedam dana napravio je toliko duboku ranu i veliki ožiljak na duši koji će zauvek ostati. Kao hrišćanin, znajući da su sada na boljem mestu i da smo svi mi ovde u prolazu, smiren sam i spokojan jer znam kakve sam roditelje imao i šta su zaslužili.

Republika

Foto: Promo foto

Sergej Ćetković pevač

 

Sergej je otkrio u daljem razgovoru i da li kada ostane sam u svoja četiri zida odsvira nešto za samo za roditelje, a njegov odgovor zadira u dušu. 

- Ne, ali su oni non-stop tu, u mojim mislima, i na mnogim koncertima kroz neke pesme. Sam sa sobom im posvetim neku pesmu -govori pevač, pa otkriva da još uvek nije napisao pesmu koju je posvetio roditeljima, jer kako ističe, smatra da i dalje nije dovoljno jak za takvu rabotu. 

Republika

Foto: Luštica bay / Veri Veroza

Sergej Ćetković

 

- Ne znam da li sam dovoljno jak. Ne želim da moj bol otvori rane drugih. Poslednjih godinu i po je otišlo mnogo kvalitetnih i dobrih ljudi, prijatelja, poznanika i njihovih roditelja. Nisam siguran ni koliko bi to sada bilo pametno. Ne želim da svojom muzikom i stihovima budim najtužnije emocije. Ljude kojih više nema ne treba zaboraviti već ih svakog dana u molitvama oživljavati i vraćati se na sve one dane kada su bili tu i na sve one lepe trenutke koje smo proveli zajedno - rekao je Sergej za Gloria. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading