TAJNA TESTAMENTA MARINKA ROKVIĆA: Ovo je stavio na papir pre SMRTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić napisao je testament pre njegove smrti, a sada je otkriveno šta se u njemu nalazi.

Republika

Foto: printscreen

Marinko Rokvić preminuo

 

Pevač Marinko Rokvić nakon duge i teške bolesti preminuo je 6. novembra u porodičnoj kući na Košutnjaku, što je bila njegova poslednja želja. Iza sebe ostavio je udovicu Slavicu, sinove Marka, Nikolu i Daria, kao i snajke Bojanu i Saru. 

Na sahrani su se pojavile mnogobrojen kolege sa estrade, porodica, a svi su se pitali zbog čega se njegov vanbračni sin Dario nije pojavio. Dario se oglasio na Instagramu i podelio fotografiju sa Marinkom, a on je bio sprečen da dođe, budući da živi u Kanadi sa svojom porodicom. 

Republika

Foto: printskrin

Marinko Rokvić i supruga Slavica Rokvić

 

Dosta se spekulisalo o tome šta se nalazi u Marinkovom testamentu, a sada su otkriveni svi detalji šta se krije na papirima. Naime, kako otkriva Marinkova koleginica sa estrade, koja je želela da ostane anonimna, Marinko je želeo da njegovi sinovi Marko, Dario i Nikola nastave da žive u slozi. 

Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo. Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – priča pevačica, koja je bliska s porodicom, piše Kurir.rs.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić i sinovi

 

Živeli su skromno i pošteno. Koliko znam, Dario nema nameru da živi u Srbiji i sva imovina koja je stečena u našoj zemlji ostaje Nikoli i Marku, a njemu su uvek vrata otvorena i ima gde da bude sa svojom porodicom kada dolazi. S druge strane, Slavica ostaje u kući na Banovom brdu, a pevači imaju svako svoju nekretninu. Kuća na moru ostaje Slavici. Stan koji su imali na Novom Beogradu su prodali i novac raspodelili tako što je stambeno osigurao sinove koji su tada zasnovali svoje porodice. Svi su ponosni i na oca i na majku, koju će sada da čuvaju i paze kao malo vode na dlanu – završava pevačica, piše Kurir.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jja

13.11.2021 12:24

Sve je to lepo i humano, jer je strasno kad se deca svadjaju zbog zaostavstine. Ali mi nije jasno da vanbracnom sinu koji zivi van Srbije nije nista ostavio ili dao?

Odgovori 88 13
Бејбе

13.11.2021 16:56

@Jja - Ко смо ми да осуђујемо друге? Откуд знамо да ли му је већ за живота дао његов део?

Odgovori 11 8
Milena

13.11.2021 17:24

@Jja - Pa gde piše da vanbračnoj sinu nije ništa dao. Jel čitate šta piše ovde u tekstu, piše da je sve raspodeli na ravne delove. Ako vanbračnom sinu nije ostavio nekretninu u Srbiji ostavio mu je sigurno onoliko novca koliko bi koštala jedna takva nekretnina. Covek živi u Kanadi i sigurno se sa ocem i braćom dogovorio da umesto nekretnine u Srbiji dobije adekvatan iznos novca.

Odgovori 15 14
Olivera

14.11.2021 01:23

@Jja - Kad bi hteli da prvo pročitate pa da komentarišete. Gde ste pročitali da mu nije ništa ostavio. Nije nekretninu jer se čovek neće vraćati u Srbiju da živi. Verovatno je dobio novac za to. Koliko vidim sve je podeljeno dok je bio živ i uz dogovor. Ne razumem što se vi bunite kad su oni zadovoljni?