PESMU POSVETIO LJUBAVNICI NJEGOVOG KOLEGE, A NA DANAŠNJI DAN JE PREMINUO: Stihovi "Zbog jedne divne crne žene" kriju veliku TAJNU! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krunoslav Kićo Slabinac posvetio je pesmu ,,Zbog jedne divne crne žene" ljubavnici svog poznatog kolege.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Krunoslav Kićo Slabinac

 

Poznati pevač Krunoslav Kićo Slabinac na današnji dan preminuo je prošle godine. Kićo je posle duge i teške bolesti skončao svoj život, a iza njega su ostale brojne pesme, a među najpoznatijim je svakako numera ,,Zbog jedne divne crne žene". 

Ono što je otkriveno godinama kasnije jeste kome je Kićo posvetio ovu pesmu, a radi se o crnoj ženi koju svi vrlo dobro znamo kroz medije. 

Stihove za pomenutu pesmu Krunoslav je napisao 1972. godine i to kada se vraćao iz turneje iz SAD. Kako je ispričao svojevremeno, na turneji je upoznao crnokosu ženu, za kojom je istog trenutka potpuno odlepio, pa je odlučio i da njihov susret i njenu lepotu opiše kroz stihove. Nakon što se vratio u rodni kraj, Krunoslav nije krio da je dugo patio za crnokosom ženom. 

Republika

Foto: E-Stock

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

 

Žena kojoj je posvetio pesmu je Mirjana Antonović. Ona je postala poznata javnosti po aferi sa pevačem Miroslavom Ilićem, koja je u to vreme živela u Ameriji. Podsetimo, Mirjana je rodila sina Devina, kog konstantno pokušava da na sudu prebaci na grbaču Ilića, pokušavajući da dokaže da je on njegov biološki otac, kog on odbija da prizna. 

Ono što mnogi nisu znali jeste da pored Miroslava, Mirjana uspela da uništi i još jedno srce, a to je svakako Krunoslavovu ljubav. 

Republika

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic

Mirjana Antonović

 

U Njuorku sam upoznao predivnu ženu, poreklom s naših prostora. Sedela je u “kadilaku”, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imao sam velike planove s njom. Na koncertima bih je seo u prvi red, stao ispred nje i pevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Verovao sam da će trajati večno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena – rekao je svojevremeno Kićo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zora

13.11.2021 13:39

„Ona je postala poznata javnosti po aferi sa pevačem Miroslavom Ilićem, koja je u to vreme živela u Americi” “…pokušavajući da dokaže da je on njegov biološki otac, kog on odbija da prizna”

Vesna

03.02.2022 21:58

Kico je divno pevao