OVO ĆE KARLEUŠU IZBEZUMITI: Otkriveno koju Jeleninu koleginicu Duško Tošić prati na Instagramu, majku svoje dece ne, ali na ovu pevačicu OTKIDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić već godinama unazad su u braku, imaju dve maloletne devojčice, a sada je otkriveno i na koju pevačicu i njenu koleginicu fudbaler otkida.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Fudbaler Duško Tošić doneo je odluku nakon što je uplovio u bračne vode sa pevačicom Jelenom Karleušom da je ne prati na Instagramu. Jelena se svojeremeno oglasila tim povodom, kada su počele spekulacije u medijima da je to jedan od dokaza da u njihovom braku ne cvetaju ruže. 

Jelena je istakla da je sa Duškom postigla dogovor da je ne prati na društvenoj mreži, jer nije spreman da isprati sve ono što se tamo dešava. Naime, kako je Karli svojevremeno istakla, Duško ne želi da gleda ono što ona objavljuje na Instagramu. Jasno je da je mislila da na njene fotogorafije, koje su vrlo često disktuabilne i neprimerene, s obzirom na to da je majka dve maloletne devojčice, pa ne bi trebalo da daje takav primer. 

Republika

Foto: Printscreen

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 

 Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram”. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena – rekla je Jelena svojevremeno.

Međutim, budući da ne prati svoju suprugu Jelenu na Instagramu, vrlo je zanimljivo kada se uoči koga to zapravo Duško ima u svojim pratiocima. Naime, radi se o jednoj pevačici, koja je izuzetno povezana sa Jelenom. 

Jelenina koleginica koja se našla na Duškovoj listi pratioce je i pevačica Marija Šerifović, koja je sa Karleušom u odličnim odnosima, da će čak i zajedno nastupiti za doček Nove godine ispred skupštine grada Beograda. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading