BRANISLAV LEČIĆ OGOLIO DUŠU O DANIJELI: Utvrđeno je da je nisam silovao! Iskoristila me je! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić otkrio je ko mu je smestio aferu navodnog silovanja!

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Branislav Lečić

 

Glumac Branislav Lečić govorio je jutros, prvi put na nacionalnoj televiziji, kod Jovane Jeremić o glumici Danijeli Štajnfeld koja ga je pre nekoliko meseci optužila za silovanje.

- Dobro je videti kako je Daniejla materijalno napredovala, kažu u Americi da je najplaćenija glumica iz Srbije postala nakon ove situacije. Najtežđe mi je bilo zbog dece. Prvi put javnosti nepoznato lice je celokupan rad i sve što si radio je postalo uspitno i već si osuđen, a ja sam samo davao izjavu u policiji, a već sam bio osuđen. To je bilo strašno, gledate se u ogledalo i ptate se šta je ovo? Ja sam monstrum, ja sam silovatelj... Mrzim agresivnu glupsot, laž, podlsot, ali isto tako mrzim i činjenicu da čoveka koji radi dobro, ceo život, optužite za zlo. Ceo život prezirem siledžije - rekao je Lečić na početku.

- Negde bi postojao zapis lekrski da sam bolestan. Meni su žene inspiracija. Moja majka je mene vaspitala i postavila, kada sam ja imao 16 godina oni su se razveli, ona je pokušala da zameni oca, i ona je meni nametnula kodeks da budem spremna da zaštitim žene. Ja sam nekoliko puta na ulici imao priliku da zaštitim žene. Desio se takav slučaj da je neko devojku napao i obrnaio, a onda je ta ista žena počela mene da tuče i kaže: "Šta se ti mešaš?", to mi je bilo jako simpatično - rekao je Lečić.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Branislav Lečić i Jovana Jeremić

 

- Tužilaštvo je zavšrilo svoj posao, radili su jako ozbiljno, preko 1500 stranica izveštaja je tu. Ja sam ostao škiran. Jasno piše da su uzeti iskazi Danijele Štajnfeld i dokaze koje je policija prikupila, a ne koje sam im ja dao. Najvažnije je reći jednu stvar, oni nisu rekli posle ovoga da nema dovoljno dokaza, nego su utvrdili da se to nikada nije desilo. To su utvrdili dokazima. Ona mene nije optužila da sam ja nju nekada silovao, ona je navela tačan datum, to je 7. maj 2012. godine. Ja to nisam ni znao da je ona definisala taj datum. Policija je radila i utvrdila da ja nisam bio na tom mestu gde je ona tvrdila, nego sam bio u predstavi u BDP-u gde sam igrao sa Bandićem, Vojom Brajovićem, Slobodom Mićalović... I sad odjendom u ovim medijima koji su vodili kampanju protiv mene, kažu da svi oni lažu - dodao je Lečić.

- Danijela je želela da se pozciionira u Americi, tamo je otišla turističkom vizom. I onda je tamo nastojala da ostane. Može da ostane ili kao izbeglica ili kao azilatn. Kao azolant moraš da budeš ugrožen, ona je u Americi izjavila u jednoj emisiji da je lezbijka, tada je 2012. godine kamenovan Prajde u Beogradu. Tačno posle 4 godine dolazi u Beograd i meni šalje mejl. Ja dolazim na taj sastanak, ona priča. Mene je ona iskoristila za film, zna koliko sam joj pomogao za predstavu. Ja sam više školskih filmova snimio, jer smatram da je to užnost čoveka koji je uspeo u nekom poslu. Mnogima sam otvorio put u Kanadu, smatram da naši treba da osvoje svet, tako sam i njoj pomagao - priča Lečić.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Branislav Lečić o Danijeli

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ethan

13.11.2021 08:59

Leko, mnogo lažeš za svoje godine... Ah, da, pa ti si i političar.

zora

16.11.2021 08:56

On se drzi one stare napad je najbolja odbrana. Nije on na sudu dokazao da je nevin.Devojke koje ce se mozda javiti jednog dana a danas cute iz njima poznatog razloga ce mozda jednog dana zatvoriti klepetalo ovom matorom jarcu.Seta se sa mladim devojkama da bi dokazao naciji kako je sposoban i da na mora da siluje.