LEPA BRENA RASKRINKANA: Isplivao DOKAZ da se za Bobu udala zbog PARA, a evo koja je svota u pitanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar, koji je, po svemu sudeći dobro upoznat sa životom Lepe Brene, odlučio je da iznese tvrdnje iz kog razloga se pevačica udala za biznismena Bobu Živojinovića.

Republika

Foto: e-stock

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Novinar Marko Lopušina odlučio je da raskrinka pevačicu Fahretu, poznatiju kao Lepu Brenu!

Naime, na Fejsbuk profilu Marko je objavio fotografiju sa Lepom Brenom, a ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je otkrio razlog zbog kog se pevačica udala za Bobu Živojinovića. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Boba Živojinović sa Lepom Brenom

 

- Udala sam se za Bobu jer je imao 700.000 dolara - napisao je Marko u opisu fotografije, tvrdeći da mu je ovu izjavu poručila Brena u jednom razgovoru. 

 


Inače, oduvek se spekulisalo o ljubavi Brene i Bobe, na koji način je došlo do njihovog poznanstva, kao i zbog čega je pevačica naprasno odlučila da izgovori sudbonosno ,,da" ovom biznismenu. 

Oni su navikli da svako vodi svoj život i da ne sputavaju jedno drugo. Trenutno su fokusirani na zajednički biznis koji uskoro pokreću. Otvaraju hotel na Zlatiboru, kao i u Majamiju. U to će uložiti 50 miliona evra – kaže izvor blizak Živojinovićima, a Boba je svojevremeno objasnio kako on vidi svoj brak:

Uz ljubav mora da postoji poštovanje. Što bi moja baba rekla: ‘Ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju, šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš na svoju, ja pustim i obrnuto, on će da traje. ‘Isto važi i za ljubav i prijateljstvo. Moraš da daš da bi dobio. Brena i ja smo zajedno 34 godine i nekako izdržavamo - prenosi Svet.

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Inače, Brena i Boba su preko 30 godina u braku, a pevačica je svojevremeno ispričala i kako je došlo do upoznavanja sa njim. Njih dvoje su se ubrzo nakon što su otpočeli vezu uplovili u bračne vode, što možda govori u prilog tvrdnjama novinara Marka o razlogu zbog kog je Brena pristala na brak sa Živojinovićem. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Gradjanin

12.11.2021 15:47

Koliko se ja secam Boba je bio bas markantan.Mislim da je ovo cista spletka a razlog zna pisac ovih gluposti.U braku oma meda i govana a odrzati brak 30god. Je uspeh. Sretno im bilo.

Odgovori 24 6
Nenad

12.11.2021 19:44

Pa ženski pol je opšte poznato da trče za parama,nebi me začudilo da je i ovde isto tako mada ne mora da znači,ipak su tu velike godine u zajednici i poželeo bi im dalji uspeh u životu i biznisu.

Jelena

12.11.2021 20:26

Boba je bio zgodan, lep, mlad, uspešan. Što to ne bi mogao biti razlog za zaljubljivanja? Ona takođe mlada, a oboje poznati, popularni i uspešni. Sa kim da bude? Sa Saletom?

Odgovori 10 3
Lela

13.11.2021 01:53

@Jelena - Oni su se uzeli iz velike ljubavi koja i dan danas traje i divni su. Srecno I’m sve bilooo