NEDA UKRADEN PRVA OTIŠLA SA SAHRANE: Pevačica i Marinko Rokvić nisu pričali deset godina, a ovo su DETALJI SUKOBA!

Autor:

Zabava

11.11.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marinko Rokvić sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju, porodica i brojni prijatelji okupili su se danas i ispratili pevača na večni počinak.

 
Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen/RTVPink

Marinko Rokvić i Neda Ukraden

 

Mnogobrojne kolege sa estradne okupile su se danas kako bi na večni počinak ispratili Marinka Rokvića.

Pevačica Neda Ukraden otišla je prva sa sahrane. Neda i Marinko nisu razgovarali punih 10 godina, nakon čega su uspeli da izglade odnose i pomire se.

Zašto su se posvađali i kako se desilo da do tog pomirenja dođe, Neda je otkrila pre pola godine u emisiji "Sceniranje".

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić

 

 - Desio se jedan incident između mene i Marinka koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, 10 godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Neda Ukraden

 

 - Marinko zna koliko ja njega volim i koliko on mene voli i poštuje, i svakome dođe žuta minuta nekad, sve se to zaboravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading