NAJPOTRESNIJA SCENA NA KOMEMORACIJI MARINKA ROKVIĆA: Ovo je TAJNA koja se krije iza pesme koju su otpevali sinovi Nikola i Marko! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Marko i Nikola Rokvić na komemoraciji preminulom ocu Marinku Rokviću otpevali su pesmu ,,Tamo iza najdaljih brda", a Boško Đurovski otkrio je šta se krije iza nje.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nikola Rokvić, Marko Rokvić, Boško Đurovski

 

Tokom komemoracija povodom smrti pevača Marinka Rokvića koji je iznenada preminuo od duge i teške bolesti, njegovi sinovi Marko i Nikola Rokvić otpevali su zajedno sa Boškom Đurovskim njegovu omiljenu pesmu, iza koje postoji emotivna priča. 

Naime, Boško je pre nego što su zapevali pesmu, ispričao anegdotu da je pesma od Šabana Šaulića ,,Tamo iza najdaljih brda" numeru koja je Rokvića podsetila na roditelje, pa je nakon koncerta koji je održao u Sava centru, otišao da prijateljima i porodicom u kafanu, a među njima se našao i Đurovski. U kafani je zamolio sinove Marka i Nikolu da mu otpevaju pesmu od kolege Šabana Šaulića

Danas na komemoraciji sinovi i Boško su zajedno pred punom salom u radio Beogradu otpevali omiljeni pesmu Marinka Rokvića, koja je sve naterala na suze.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nikola Rokvić, Marko Rokvić, Boško Đurovski

 

- Posle onog tvog koncerta u Sava centru, ja sam bio u prvom redu, kada smo otišli posle u kafanu sa tvojom porodicom i kada si u cik zore zamolio tvoje sinove zamolio da otpevaju jednu pesmu, jednu pesmu koja nije bila tvoja. Mogao si da pevaš milion tvojih pesama i jedina moja i snegovi opet veju i da ne nabrajam ostale, ti si dragi moj druže pokazao da nisi sujetan, da nemaš komoplekse, zamolio si da otpevaju pesmu Šabana Šaulića ,,Tamo iza najdaljih brda", jer si se u tom trenutku setio tvoje majke i oca - ispričao je Đurovski. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading