NISAM SUJETNA! Dragana Mirković otkriva kako POMAŽE kolegama!

Autor:

Zabava

11.11.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti sa naše estrade voze "besne" automobile, ali pojedinci na svojim tablicama imaju natpis koji ukazuje na to da im je u kupovini ovih vozila pomogla Dragana Mirković.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković sređuje popust na automobile

Veliki broj estradnih ličnosti vozi "besne" automobile, ali pojedinci na svojim tablicama imaju jasan natpis koji ukazuje na to da im se u odabir ovih luksuznih vozila umešala Dragana Mirković.

A priča o milionerskim zaradama naših pevača je potonula čim je Dragana Mirković objasnila kako njene kolege kupuju njihove skupocene automobile..

- Moj suprug je vlasnik brenda ‘Majbah kupe’, a ja kolegama pomažem da do željenih kola dođu na najlakši način i da manje plate. Ako neko od kolega ima potrebu, a realno, nije lako iskeširati toliko para za dobar auto, moji prijatelji im kola daju na rate. Plus dobiju popust zahvaljujući nama. Toni i ja zamolimo prijatelje i to se sprovede u delo. Ja sam srećna kad kolege voze dobra kola, pa kad već mogu da im pomognem, zašto da ne. Nisam sujetna - kaže Dragana Mirković.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković o kolegama

Svi estradnjaci domaće scene koji na tablicama imaju natpis "don"  a nisu imali dovoljno novca za taj automobil, pa im je u susret izašla Dragana.

Dragana je pokazala svoju kolegijalnost, te ne vezano za svoje odnose sa kolegama, ona im je izlazila u susret kada je u pitanju kupovina njinih automobila. Neki od naših zvezda koje imaju vozila sa natpisom "don"  su Boban Rajović, Dara Bubamara, Maja Berović, Rasta i mnogi drugi. 

Kako je Dragana  posvećena svojoj  deci, te su i oni u  godinama kada im je potrebna veća samostalnost, rešila je da im da neku vrstu slobode.

- Deca vole u nekom periodu života da se osamostale, počnu da žive sama, pa smo Toni i ja pričali da njih dvoje uzmu celo jedno krilo dvorca za sebe, da imaju slobodu. Da se viđamo kad i kako im odgovara, ali da budemo zapravo na okupu - rekla je Dragana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mirković ispred svog dvorca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading