JOVANA JEREMIĆ SE RAZVODI? Voditeljka donela ŠOK odluku u životu!

Autor:

Zabava

10.11.2021

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić godinama je u braku sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku, a sada je podgrejala priče o razovodu od supruga.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić se razvodi?

 

Kako se navodi, Jovana i Vojislav prolaze kroz bračnu krizu, te je sada iznandila novim potezom kada je reč o krahu braka.

Naime, ona je promenila prezime na Instagramu i obrisala prezime muža, te umesto Jovana Jeremić Milošević, sada stoji samo Jovana Jeremić, koje je njeno devojačko prezime.

Republika

Foto: instagram.com/jovanajeremic

Jovana Jeremić se razvodi?

Takođe, voditeljka je dodatno navela mnoge da pomisle da nešto nije u redu u njenom braku, kada je nedavno ispričala da ima hrabrosti da se razvede.

- Imam problem što me startuju oženjeni. Ja nisam tip žene da bih pristala da budem nekom ljubavnica. Ja prva nisam prevarila. Ako osetim da mi ne ide u braku, ja ću se razvesti. I to ne treba da bude "vau, razvela se Jovana Jeremić", kad se bude dogodilo, i ako se dogodi. Zato što ja ne varam, ako mi ne odgovara da živim kako sam živela, normalno da ću da izađem iz braka i da idem dalje. To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima... Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može - rekla je Jovana i zbunila sve izjavom o braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Kojo

10.11.2021 22:54

Ko može da izdrži da živi sa takom alapacom.

Odgovori 39 2
Pavlet

11.11.2021 02:05

Zamisli joj tog kukavca od muža, greote...

Odgovori 23 0
Pop

11.11.2021 06:58

Opametio se covek...

Odgovori 20 0
Drago

11.11.2021 07:32

Izadje Jovana iz rijalitija, ali rijaliti iz nje nikako! Šteta!

Odgovori 25 0