UDARA PO DŽEPU: Saša Popović ne PRIHVATA KRITIKE, voditeljka preti OTKAZOM!

Autor:

Zabava

10.11.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Kužet je naljutila Sašu Popovića kada mu je dobacila da je lažov, te joj je on rekao da će joj odbiti od plate.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ , Youtube

Saša Popović i Sanja Kužet se sukobili u emisiji "Zvezde Granda"

Direktor diskografske kuće "Grand produkcija", Aleksandar Saša Popović, srpski muzičar, slavu je stekao u bendu "Slatki greh" kada im se pridružila, legenda stare Jugoslavije, pevačica Lepa Brena.

Direktor "Granda", je ovog puta pokazao da njegovi zaposleni moraju imati bezuslovno poštovanje prema njemu, te je voditeljku emisije "Zvezde Granda", Sanju Kužet kaznio, navodno joj oduzimajući od plate jer ga je u sred snimanja emisije nazvala lažovom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Popović strog prema zaposlenima

Kako je Popović pokušao da ubedi članove žirija da su nova pravila doneta još na početku sezone snimanja, Sanja se ubacila u raspravu i rekla mu da "lažucka", te mu se samo pristojno nasmejala. Međutim, Saša nije ostao nem na ovo, pa je Sanji poručio da će joj biti odbijeno od plate, a ona mu je nonšalantno odgovorila da na snimanja neće dolaziti ukolko joj plata ne legne.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda Specijal

Sanja Kužet naljutila Sašu Popovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading