OŽALOŠĆENA PORODICA! Umrlica Marinka Rokvića SLAMA SRCA, neverica i šok ne prestaju! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini od karcinoma pankreasa, a pevačev sin Nikola Rokvić je na društvenoj mreži Tviter, objavio umrlicu svog oca.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Legenda narodne muzike Marinko Rokvić 

Pevač Marinko Rokvić, legenda narodne muzike, preminuo je od karcinoma pankreasa u 68. godini. Marinko je iza sebe ostavio mnogobrojne hitove koji će živeti i u vremenu koje dolazi. Porodica , prijatelji kao i mnogobrojni poštovaoci njegovog dela i lika, i dalje su u neverici zbog njegove smrti.

Republika

Foto: printskrin

Marinko Rokvić

Nikola Rokvić, sin preminulog Marinka, objavio je na društvenoj mreži Tviter umrlicu svog oca, te je time podsetio prijatelje i javnost kada će se održati sahrana njegovom ocu.

- Marinko Rokvić (1954 - 2021) preminuo je 6. novembra 2021. godine. Sahrana će se obaviti 11. novembra 2021. godine u 15:15 časova iz crkve Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju. Opelo počinje u 14:30 časova. Ožalošćeni supruga Slavica, sinovi Dario, Nikola i Marko, brat Dušan, snaje, unučad i mnogobrojna rodbina - piše u umrlici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading