JELENI KARLEUŠI ŽELE SMRT? Uporedili je sa POKOJNOM pevačicom: KAPISODA BOLJE DA JE UPOZNAO NJU NEGO KSENIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.11.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je preminula 2010. godine, kada ju je ubio tadašnji partner Filip Kapisoda, a ova tragedija je nešto što javnost pamti i pamtiće. Međutim, mnogi ovu tragediju koriste kao vid neslane šale, te se sada pojavio tvit koji napominje da bi sve bilo mnogo bolje da je na Ksenijinom mestu, Jelena Karleuša.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube, E-Stock

Jelena Karleuša ubačena u kontekst pokojne Ksenije Pajčin

2010.godine estradu je pogodio do tada nezapamćeni zločin. Maneken Filip Kapisoda usmrtio je svoju tadašnju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, a onda ubio i sebe. Ova tragedija se pamti i dan danas, a lepa pevačica ostaje u sećanju zauvek.

Međutim, mnogi ovu tragediju koriste kao neslanu šalu, zarad lične promocije i kojeg lajka više na društvenim mrežama. Tako je bilo i ovog puta, a nezanimljiv korisnik društvene mreže Tviter, jer kroz svoju šalu u pokušaju, naveo i da je na mestu pokojne pevačice Ksenije Pajčin, trebalo da se nađe pevačica Jelena Karleuša, što je zgrozilo čitavu javnost, pa i samu pevačicu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin tragično je nastradala 2010. godine

Najpre su svi ostali šokirani čijenicom da neko priželjkuje i priziva nečiju smrt, a potom i da javno proklamuje da bilo ko treba da bude mrtav, ali se i šali na račun nečijeg tragično prekinutog života.

- Kako bi svet bio lepše mesto da je Kapisoda upoznao Karleušu, a ne Kseniju, šta mislite vi o tome - piše u objavi, na šta je Jelena Karleuša odmah reagovala:

- Svet bi bio lepši da ti je tata ejakulirao na zid umesto u majku, Jadniče, jadni, bedni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vesna

10.11.2021 12:14

Boze, da li je moguce da ima toliko bolesnih ljudi medju nama ? Kako se ne lase Boga…..?