BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN NA RUBU EGZISTENCIJE! Ivan Marinković rasprodaje stvari kako bi imao da PREŽIVI: LOŠE JE PSIHIČKI I FINANSIJSKI!

Autor:

Zabava

10.11.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan došao je do ruba egzistencije, te je počeo da prodaje svoje stvari kako bi zaradio da preživi.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Marinković prodaje stvari

Bivši muž poznate pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković, neretko podiže prašinu u javnosti i to skandalima i ponašanjem koje ne priliči jednom ocu. Tako je nedavno završio u KBC Zemun nakon burne svađe i fizičkog obračuna sa sad već bivšom verenicom, koja ga je tada makazama ubola u levu podlakticu, te je policija ispred stana zatekla lokvu krvi.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Ivan Marinković nakon svađe sa Jelenom

Međutim, Marinkoviću pored ljubavi ne ide ni privatan život. Naime, on je na svojoj društvenoj mreži podelio fotografiju ospod koje je napisao:

- Nenošena jakna, pretopla. Meni je velika. Prodajem je ispod cene - napisao je Ivan, a detalj koji su svi primetili jeste da se zapravo radi o poklonu njegove bivše verenice Jelene.

 

 

- Ivan više nema novca, pa na sve moguće načine pokušava da zaradi. Sada se dosetio da bi mogao da proda garderobu koju ne nosi da bi mogao da preživi. Nakon svađe i raskida sa Jelenom u veoma je lošem stanju psihički, ali i finansijski - rekao je izvor za Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Beogradski lav

10.11.2021 11:12

Molimo sve prodavnice da obrate pažnju na budjole u velikim problemu su sada.

milena

10.11.2021 11:15

Ko je Ivan Marinkovic? Koje Goca Trzan? Ko je Jelena Ilic?A gde vam je Miljana Kulic? Boze sacuvaj! sve neki lepi parovi!

Odgovori 17 2