PREPOZNAJETE LI KO JE NA FOTOGRAFIJI? Sada je jedna od najpoznatijih voditeljki, a priznala je da se već jednom udavala! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih voditeljki, Jovana Jeremić objavila je svoje fotografije iz detinjstva, a retko ko bi shvatio da se radi upravo o njoj.

Republika

Foto: printscreen/instagram/jovanajeremicmilosevic

Jovana Jeremić kao dete

Jedna od naj poznatijih voditeljki, Jovana Jeremić, ne prestaje da bude u žižoj javnosti, a veliku pažnju privlači i njen privatni život koji ona rado deli sa svojom publikom. 

Svi je znaju kao uspešnu i upornu, kao ženu koja zna šta hoće, uspešnu suprugu i majku, a detalje svog detinjstva i mladost je podelila sa celim regionom u jednoj ispovesti, koja je mnoge rasplakala.

 

 

Ona je sada na svom Instagram profilu podelila svoje fotografije iz detinjstva, a retko ko bi prepoznao devojčicu smeđe kose i u venčanici, a onda je priznala i da se već jednom udavala.

- Moja prva udaja. Uvek sam znala šta želim. To je za jednu ženu najvažnije. Ovde imam samo pet, a Filip je bio mladoženja - napisala je Jovana uz emotikon koji se smeje i srce.

Republika

Foto: printscreen/instagram/jovanajeremicmilosevic

Jovana Jeremić podelila fotografiju iz detinjstva

 

BONUS VIDEO: 

ZABAVNE ASOCIJACIJE #1: Jovana Jeremić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

09.11.2021 22:53

Jovana Jeremić je veoma uobražena žena. Mnogo voli da popuje i da gostima koji joj dođu u studijo upada u reč. Jako je drska i nevaspitana.

Zana

10.11.2021 04:36

Sa tskvim naglaskom, pa jos voditelj ? Po svaku cenu nastoji da je u centru paznje, iako su joj cesto postupci neinteresantni obzirom na godine koje ima i zanimanje koje obavlja.

Anđelko

10.11.2021 14:03

Ko je ovo?