AMERIČKI JUTJUBER UZ PESMU I RAKIJU SE OPROSTIO OD MARINKA ROKVIĆA! Zauvek ćeš biti u mom srcu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić je preminuo u svojoj 68. godini, a njegova smrt je pogodila ceo region, te se jedan od najpoznatijih američkih jutjubera oprostio od pevača narodne muzike.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić umro

Smrt legendarnog pevača narodne muzike Marinka Rokvića, potresla je celokupnu javnost, porodica se ne miri sa gubitkom, a prijatelji i kolege ne kriju koliko ih je šokirala ova vest. Jedan od najpoznatijih američkih jutjubera Čarls Kater koji već neko vreme živi u Srbiji, u svom vlogu se oprostio od pokojnog pevača.

On se putem svog Instagra profila u video snimku povodom svog rođendana, najpre oprostio od pevača. Uz Marinkovu pesmu "I pijan i trezan za tebe sam vezan" i čašicu rakije je nazdravio, a onda se potresnim rečima oprostio od Rokvića.

- Marinko Rokvić napustio je ovaj svet. Veoma tragičan dan. U 68. godini... Marinko je prerano napustio ovaj svet. Njegova pesma "I pijan i trezan" će zauvek biti u mom srcu. Kad pomislim na srpsku muziku, pomislim na tu pesmu! No, ono što je još tragičnije, to se dogodilo dan pred moj rođendan. Nisam srećan zbog ovoga... - počeo je pa podigao čašu u pevačevo ime.

- Ovo je za tebe Marinko. I tvoju porodicu.

Kater je 2010. godine prešao iz Amerike u Srbiju, a u junu prošle godine je dobio srpski pasoš. 

Podsetimo, sahrana Marinka Rokvića održaće se u četvrtak, sa početkom opela u 14:30 časova, u crkvi Svetog Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading