OŽENJENI DEČKO PAO U ZABORAV: Ana Nikolić uživa u društvu OVE poznate face, fanovi u NEVERICI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama, kruži snimak, na kojem možemo primetiti da Ana i Cobi, provode vreme zajedno, te mnogi postavljaju pitanje, da li se to rađaju simpatije između ovog poznatog dvojca, ili je pak nova muzička saradnja po sredi.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić ponovo sa Rastom?

Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život, a još od pre nekoliko godina privlači pažnju javnosti baš zbog toga. Ona je često bila sa biznismenima i sportistima u ljubavnim romansama, a na kraju se udala za kolegu Stefana Đurića Rastu, ubrzo je usledio krah njihove ljubavi, a oboje su sreću pronašli u drugim ljudima.

Foto: printscreen

Ana Nikolić i njen oženjeni dečko

Pre izvesnog perioda, pukla je bruka, kada je javnost saznala da Ana luživa u ljubavi sa oženjenim muškarcem, međutim, ubrzo se bura povodom tog šokantnog saznanja, stišala, te je ona, odlučila ponovo da se vrati njenim redovnim aktivnostima, te od skoro vreme provodi sa popularnim reperom Cobijem.

 

 

 

Naime, društvenim mrežama, kruži snimak, na kojem možemo primetiti da Ana i poznati reper Cobi, provode vreme zajedno, a mnogi se pitaju, da li je zapravo razlog njihovog sastanka u poslovne svrhe, ili pak ljubavne, s obzirom da je Ana poznata, po tome što se ne libi da sa kolegama sa estradne scene uplovi u romanse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading