BAKA PRASE ŠAMARA DEVOJKU, PROPAGIRA NASILJE ZA DECU: Jutjuber veliča neprimereno ponašanje, ove scene će vas ZGROZITI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.11.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Populatni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase već mesecima unazad propagira psovke, nasilje i plasira neprimerem sadržaj na svojoj platformi.

Republika

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Bana Prase udara šamar devojci Anji

 

Svedoci smo da novi influenseri imaju veliki uticaj na omladinu, pogotovu kada su u pitanju jutjuberi, koji sve više i više imaju slobode u medijima, ali i na društvenim mrežama. 

Jedan od popularnijih jutjubera je svakako Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, koji je svoju popularnost stekao na raznoraznim skandalima. Dosta se spekulisalo ko je zapravo Baka Prase, a javnost je bila šokirana kada se saznalo da mu je otac svešteno lice, a da se on ponaša kao pravi razbojnik.

Republika

Foto: Tik Tok/bakaprase152

Bana Prase maše pištoljem

 

Kako je jedan od predvodnika Jutjub scene, mnogi klinci i klinceze nemo slede njegov primer, a prilog u tome govore činjenice da deca po društvenim mrežama sve više i više koriste njegov sleng, ali i psovke koje su apsolutno ne primerene za maloletne.

Jutjuberi nisu roditelji i vaspitači!

Uglavnom u intervjuima influenseri koriste opravdanje da oni nisu roditelji, kao ni vaspitači, pa tako da ne osećaju krivicu zbog lošeg uticaja na decu, koji oni zapravo plasiraju u svom sadržaju preko video snimaka na platformama. 

I to je sasvim u redu stav, međutim, kada se potegne pitanje zbog čega se ipak takav neprimereni sadržaj plasira, odgovora nema. Svakako da postoje edukativni sadržaji, influenseri koji se bave tematikom primeronom za decu, što je za svaku pohvalu, ali zbog ekspanzije psovki, popularnih drama između jutjubera omladina sve više nagine neprimerenom sadržaju. 

Republika

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Bana Prase i devojke Anja

 

Baka Prase propagira toksične veze!

Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase uživa u javnoj vezi sa devojkom Anjom, sa kojom vrlo često zna da objavi video snimak na Jutjub platformi. Uglavnom ti video snimci broje i po nekoliko miliona pregleda, na desetine hiljade lajkova, veliki broj komentara, samim tim to govori koliki uticaj ima.

Međutim, sa druge strane, među komentarima se mogu naći i pitanja da li je sadržaj koji plasira zaista namenjen deci i da li ima dobar uticaj na njih. Definitivno je da je odgovor - ne!

Zbog čega? Vrlo je jednostavno, u samom načinu na koji Bogdan predstavlja svoju vezu sa Anjom. 

Jedan od klipova postao je viralan na društvenoj mreži TikTok, na kom se vidi da Anja i Bogdan razmenjuju šamare, i to poprilično jake. Da li je ovakav snimak zaista idealan za omladinu? 

 

Nagovestimo da u Bogdanovim video snimcima nema ograničenja za godine, pa je tako njegov sadržaj dostupan svima, čak i deci koja jop nisu ni pošla u školu. 

U pomenutom snimku Bogdan udara devojci šamar, a potom je ona njemu uzvratila, a onda su počeli da se smeju, kao da je sve bilo iz šale. U komentarima se mogu primetiti zapažanja da šamari koje su razmenili nisu nimalo naivni. Jasno je da se ovde radi o propagiranju nezdrave i toksične veze u kojoj se opravdavaju batine, loše ponašanje i vređanje, kao i psovke. 

Detaljnije pogledajte u video snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading