NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Bivšu devojku Draška Stanivukovića SRAMOTA zbog NJEGOVIH AFERA sa pevačicama, PORUČILA SAMO JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Draška Stanivukovića objavom na svom Instagram profilu pokrenula lavinu komentara.

Republika

Foto: e stock/zipaphoto, ST/A. Nalbantjan

Kristina Beronja i Draško Stanivuković

 

Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću navodnu letnju avanturu sa Kijom Kockar, te su njih dvoje obnovili svoju romansu. Inače, Draško Stanivuković donedavno je bio u vezi sa Kristinom Beronjom, koja je na svom Instagram profilu sada podelila interesantnu poruku, a mnogi misle da su ove njene reči upućenje upravo njenom bivšem dečku.

- Oprostite mi moju ružnu prošlost - podelila je Kristina na Instagramu uz emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: instagram.com/beronjakristina_

Objava bivše verenice Draška Stanivukovića

 

Inače, kada je Tanjina i Draškova afera izašla u javnost, Beronja se povukla sa društvenih mreža i nije se oglašavala, a onda je izbacila video iz noćnog provoda i to ni više ni manje sa sinom Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem.

Naime, njih dvoje su tada uživali zajedno uz vino i tamburaše i ludo se provodili.

Da podsetimo, ono što je do sada poznato o afreri Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, jeste da njihova veza datira od janura ove godine, da su sa društvom bili na Jahorini, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Tanja Savić

Ipak, na kraju oni su uspeli da nađu zajednički jezik i da obnove svoju romansu, a kako kaže naš izvor, Tanjina porodica navija svim srcem za ovu ljubav.

- Tanjina porodica obožava Draška. Oni misle da je on idealan partner za nju. Mlad je, bogat i uspešan, pa smatraju kako će uz njega lako prevazići rastanak od bivšeg partnera Dušana Jovančevića - kaže Tanjina prijateljica "Blic" i dodaje da je pevačica zaljubljena do ušiju.

Republika

Foto: instargam.com/draskostanivukovic

Draško Stanivuković

 

- Tanja je odlepila za Stanivukovićem. Želi da se uda za njega. On je izvodi na večere po restoranima, tretira je kao damu, Tanja je ubeđena da je Draško ljubav njenog života i zato je rešila da mu oprosti afere sa drugim devojkama - rekao je izvor za Blic.

U prilog priči da su se Tanja i Draško pomirili govori i činjenica da se Tanja i gradonačelnik Banjaluke prate na Instagramu i da jedno drugom lajkuju objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading