VRTOGLAVA CIFRA: BAHATA ćerka Harisa Džinovića ne pita ŠTA KOŠTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, Đina Džinović , nije krenula roditeljskim stopama, ali je za kratko vreme postala prava zvezda na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/đina džinović

Ćerka Harisa Džinovića

 

Ćerka kreatorke Meline Džinović i poznatog pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović (17) je izrasla u pravu lepoticu. Đina nije krenula roditeljskim stopama, ali je pokazala veliki potencijal da postane influenserka.

Kao većina mladih, Đina je veoma aktivna na mrežama. Na Instagramu je prati oko 45.000 ljudi, ali na TikToku je mnogo popularnija, tamo ima preko 100.000 pratilaca.

Republika

Foto: print screen/ instagram.com/ djinadzinovic

Đina Džinović influenserka u usponu

Ona je u ozbiljnoj vezi sa fudbalerom Crvene Zvezde, Andrejom Đurićem, kojima svedočimo u mnogim objavama na Đininom Instagram nalogu.

Đina, influenserka u usponu, se na storiju svog Instagram profila pohvalila skupocenom zimskom jaknom, vrtoglava cena ove jakne je 890 dolara.

Republika

Foto: print screen/ instagram.com/ djinadzinovic

Skupocena jakna Đine Džinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading