UHVAĆENA U LAŽI, ADVOKATI OTKRILI ISTINU: ISPLIVALI DOKAZI u slučaju Lečić-Štajnfeld! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Stojković, advokat glumca Branislava Lečića, rekao je danas da u iskazu Danijele Štajnfeld ne postoji nijedan konkretan dokaz za silovanje i da postoji razlika između prvog i drugog njenog iskaza.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić

Danijela Štajnfeld uhvaćena u laži

 Advokat glumca Branislava Lečića, Čedomir Stojković, spreman je da objavi sve. Advokat tvrdi da u iskazu Danijele Štajnfejl ne postoji dokaz za silovanje, te i da ima razlike između prvog i drugog njenog iskaza.

- Ja verujem da ima nelogičnosti za prosečnog gledaoca koji nije upoznat sa slučajem, ali meni nema nikakve nelogičnosti. U Danijelom iskazu ima rupa. Javnost ne zna da postoji velika razlika između onoga što je Danijela govorila u javnosti i između onoga što je govorila ispred državnih organa. Mi smo čuli optužbu Danijele za silovanje samo javno i samo u medijima ta optužba postoji. Niko za Danijelu nije čuo pre ovoga, očigledno je da želi da profitira ili da se medijski podigne. Kad se pogleda njen iskaz u policiji, ništa što bi činilo krivično delo silovanja nije navedeno u njenom iskazu - rekao je advokat Stojković gostujući u jutarnjem programu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film

Danijela Štajnfeld preti Lečiću audio snimkom

- Prema krivičnom zakonu, da bi postojalo krivično delo silovanja, mora da postoji i prinuda ili pretnja koja dovodi do prinude ili prisustvo fizičke sile. Ono što je Danijela opisala ne sadrži nijedan taj element već samo misao jedne žene. U njenom iskazu ne postoji ništa konkretno, Drugo, ima dva iskaza. U prvom je navela da je u pitanju gospodin iz filmske industrije, a glumac nije filmska industrija. Prema tome, dogodila se promena između dva iskaza. Sad osporavaju savesnost tužilaštva, a ona ima od početka ima lažnu prijavu i od početka iznosi neistine - rekao je Stojković.

Danijela je nakon Lečićevog gostovanja u jednoj emisiji najavila i puštanje celog audio snimka koji je navodno dokaz da se krivično delo silovanja dogodilo.

U tom snimku može da se nađe samo ono što prethodi onim rečenicama koje je maliciozno sekla i izvlačila i puštala u etar kad je htela sebe medjiski da podigne. Vi zapravo možete da čujete u celom tom snimku da Branislav Lečić ima jedan drugarski razgovor sa njom. Rečenice koje je pustila nemaju seksualne konotacije. Tužilaštvo ima taj snimak. Taj snimak je sečen i to je tužilaštvo utvrdilo. Te rečenice koje je pustila uopšte nemaju veze - rekao je advokat.

Advokat Stojković takođe tvrdi da Branislav Lečić nije prvi koga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

- Prvi put je psiholog razgovarao sa Danijelom kada je bila u školi u Ruskom Krsturu gde je takođe jednog čoveka optužila za silovanje. Taj čovek je imao vrlo tužnu sudbinu iako je bilo jasno da se to nije dogodilo - dodao je advokat.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Lečić nije jedini koga je Danijela otužila za silovanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vladan

08.11.2021 14:40

Lečiću ne treba verovati.

Odgovori 15 7
Marija

08.11.2021 15:48

@Vladan - Koliko je nevinih ljudi trebala da optuzi pa de se Lecicu veruje

Odgovori 5 13
Bane

08.11.2021 22:22

@Marija - Ko veruje Lecicu ko veruje devojci i tako se ta pitanja ponavljaju a da se niko ne zapita kakve to veze ima sa verovanjima. Cinjenice su ono sto je vazno a verovanja treba nositi u bozje kuce a ne u sud.

Ivana

08.11.2021 21:06

Svi znaju ko je i kakav je Lečić. I svi uplašeno ćute.

Odgovori 12 6