POSLUGA SEKE ALEKSIĆ PROGOVORILA: Otkrili pravo lice pevačice, a evo kako se njen suprug Veljko ponaša! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posluga pevačice Seke Aleksić progovorila je o njenom pravo licu, detalji će sigurno iznenaditi javnost.

Republika

Foto: printscreen

Seka Aleksić

 

Pevačica Seka Aleksić već godinama unazad uživa u svojoj kući koja se nalazi u Staroj Pazovi izolovano od strane komšija. Međutim, kako komšije nemaju pristup Sekinom domu i informacijama, a poznato je da pevačica ima poslugu, oni su odlučili da progovore o tome kako se ona ponaša. 

Dosta se spekulisalo o tome da je Seka nadmena, umišljena, kao i da uopšte ne ceni svoju poslugu, što, kako oni tvrde nije istina. Izvor za medije otkriva istinu o tome da je Seka izuzetno darežljiva, te da ima naviku da im kupuje skupocene sitnice, ali i vredne nagrade. Ono što dodatno oduševljava sve jeste to što se Seka ne plaši posla, pa vrlo često, kada joj obaveze to dozvole, zna da zasuče rukave i pridruži se njenoj poslugi u spremanju njene ogromne kuće. 

Republika

Foto: youtube printscreen

Seka Aleksić i suprug Veljko Piljkić

 

Mnogo me je bolelo kad su Seku prozivali i govorili da ne vidi nikog osim sebe – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

Pa ona je i nama kojima je platu davala, delila šakom i kapom, a da ne pričam o rodbini i najbližima. Bile su prozivke da je zapostavila brata i da ga je odbacila, ali to nije istina! Seka je nebo pomerila da ga izvuče, a posle mu je davala novac da pokrene neki pošten biznis. Duša jedna od žene – otkriva pomoćnica i dodaje:

Kod nje mi se posebno sviđalo što je sve po kući radila sa nama. I peglanje, i kuvanje, i ribanje! Ma sve! O Veljku da i ne govorim! On je na sve spreman, samo da Seka bude srećna! Ustane ujutru pre nje, pa joj odnese kafu u krevet, onda spremi doručak… Leti oko nje, a ona ga samo grli i ljubi! Verujte da ne postoji žena koju bi on pogledao pored njegove Seke. Ni pod tačkom razno. E to kako ona živi i kakva je, to želim svakome na svetu. To je raj i idila – završava Sekina pomoćnica za Scandal!.

Republika

Foto: printscreen

Seka Aleksić pevačica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Bg ex

08.11.2021 11:39

Seka je carica, svaka njoj cast na svemu. Namucena dusa, zna kako je onima koji nemaju, nije se pokondirila kao mnoge njene koleginice. Normalna, fina zena i sjajna pevacica.

Odgovori 50 8
guner

08.11.2021 15:39

@Bg ex - Koja to jos normalna i fina zena ima poslugu u kuci ? I jos da ih zove da su posluga ne kucna pomocnica ili spremacica. Upravo ovaj naziv statusa radnika govori sve o licnosti i kompleksima

Odgovori 1 16
troll

08.11.2021 11:43

POSLUGA !??? ona ima "POSLUGU" ! Dali je "posluga" prijavljena, placeni doprinosi ?

Odgovori 15 63
Bobo

08.11.2021 16:55

@troll - U Fatime pored Jajca su najbolje baklave u cijeloj Bosni...