TANJA SAVIĆ OPROSTILA STANIVUKOVIĆU KIJU? Pevačica se pomirila sa gradonačelnikom Banja Luke, KOCKAREVA JE PROŠLOST!

Autor:

Zabava

07.11.2021

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulisalo se da su gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i pevačica Tanja Savić u ljubavnoj romansi, što oni nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali, te su navodno i raskinuli zbog Stanivukovićeve prevare sa Kijom Kockar, sada su izgleda ponovo uplovili u romansu, a Tanja je političaru prešla preko svega.

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić i Draško Stanivuković zajedno

Nakon što je voditeljka Jovana Jeremić otkrila da su Tanja Savić i Draško Stanivuković imali tajnu aferu i to u periodu kada je političar planirao venčanje sa tadašnjom partnerkom, u javnosti se podigla prašina, a sve je zanimalo u kom smeru će se priča odvijati. Njih dvoje se nisu oglašavali na tu temu, ali se nagađalo da je upravo Savićeva kriva što je Stanivukovića verenica ostavila. Njihova veza navodno datira od januara ove godine, te su njih dvoje zajedno bili na Jahorini, a isplivale su i fotografije sa Tanjinog nastupa gde su oni zagrljeni i veoma pirsni, međutim, u trenutku kada se ova vest saznala njih dvoje su već raskinuli i to zbog Draškovog neverstva kako se navodilo.

Republika

Foto: ST/P. Divac, Tanjug/S. Aćimović, E-Stock

Jovana Jeremić otkrila aferu Tanje Savić i Draška Stanivukovića

Tada se u javnosti pričalo da je Kija Kockar kriva zbog raskida ove romanse, te su njih dvoje uhvaćeni zajedno na Crnogorskom primorju, nakon čega je Kija demantovala ove navode govoreći da su njih dvoje samo prijatelji, ali Tanji se više nije ostajalo u ovom odnosu, te je raskinula sa političarem.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/tanja savic

Tanja Savić i Draško Stanivuković zagrljeni na njenom nastupu

Kako se navodi, Stanivuković je bio uporan i insistirao je da ostanu u kontaktu. Redovno joj je slao poruke, zvao je da razgovaraju, a onda je uspeo i da je nagovore da se pomire, te je poslao automobil po nju u Smederevo koji ju je dovezao u Banja Luku. Tanja je bila odlučna da mu ne oprosti, ali njena okolina je znala da će popustiti, te da će se pomiriti, što se i dogodilo, a njih dvoje su nakon toga počeli zajedno da se pojavljuju u krugovima Stanivukovićevih prijatelja, koji su je prihvatili srdačno, a pojavila se i fotografija njih dvoje, kako nasmejani i veoma prisni sede u društvu, prenosi Kurir.

Iako niko od njih dvoje nije potvrdio ove navode, u prilog svemu ovome govori i činjenica da se prate na društvenim mrežama i da neretko jedno drugom lajkuju objave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vanja

08.11.2021 05:22

Tanja Savić je ribetina za Kijakitu. Ona je izgleda sa svim prijateljima u kres varijanti bila....hahha Izgleda da je to ne smeta da drži svima predavanje o "visokom" moralu..