SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Voditelj nazvao Eru Ojdanića MATORIM PERVERZNJAKOM, pevaču se smrklo pa se SKINUO: VI STE BUDALA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.11.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Era Ojdanić bio je gost jedne emisije, a kako ga je voditelj provocirao i vređao, Ojdanić je odlučio da mu zapuši usta, pa se u sred emisije skinuo.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Era Ojdanić se skinuo u emisiji

Pevač narodne muzike, Era Ojdanić bio je gost jedne emisije u kojoj je došlo do skandala epskih razmera. Naime, voditelj ga je upitao šta misli o tome što ga kolege sa estrade nazivaju matorim perverznjakom i zašto ga tako nazivaju, što je Ojdanića duboko uvredilo.

- Šta sam ja? Šta to znači perverznjak? - pitao je Era, a voditelj se nadovezao:

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Voditelj nazvao Eru Ojdanića matorim perverznjakom

- Pa mlade ribe, stalno o tome pričate, tako se snimate stalno to potencirate - kazao je voditelj, a Ojdanić nije mogao da iskontroliše bes:

- Ja potenciram da sam perverznjak? Estrada kaže? Je*ala te estrada - a voditelj je na iznenađenje svih odgovorio - to može Vas! Vi pravite majmuna sami od sebe.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Era Ojdanić besan na voditelja

Voditelju to nije bilo dovoljno, te je nastavio sa provokacijama:

- Zašto ste se slikali na plaži goli?  Zar Vas nije sramota Vaših godina? To je sramota. U Vašim godinama ne možete tako da se skidate - rekao je voditelj, a Era je skočio i od besa se skinuo.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Era Ojdanić se skinuo

Naime, pevač je isprovociran skočio sa stolice, otkomčao košulju i pantalone i skinuo se u sred emisije, kako bi pokazao voditelju da on može da se skida, na šta je voditelj pobegao.

- Vi ste budala - viknuo je voditelj i otrčao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubomir

09.11.2021 09:51

Era jeste budala,ali vece budale su voditelji koji ga pozivju u raznim emisijama.