NADA OBRIĆ I ACA ILIĆ SE OPROSTILI OD VELIKOG PRIJATELJA MARINKA ROKVIĆA: Teško je privići se da ga nema, bio je neviđeni GOSPODIN!

Autor:

Zabava

07.11.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike, Marinko Rokvić, preminuo je juče u 68. godini, a ova vest je pogodila čitavu javnost. Njegove kolege i prijatelji, Nada Obrić i Aca Ilić sada su govorili gubitku koji je sve potresao.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić i Aca Ilić o Marinku Rokviću

Jučerašnja vest da je legendarni pevač narodne muzike, Marinko Rokvić, preminuo ostavila je sve u šoku, a njegovi prijatelji i kolege, Nada Obrić i Aca Ilić govorili su o svom prijatelju i gubitku koji su svi teško podneli, u emisiji ''Sceniranje.''

- Juče je bio grozan dan, danas je ništa bolji. Teško je privići se da ga nema, znam ga 40 godina. Upoznali smo se u Gornjem Milanovcu kada je bio u vojci, a kasnije smo nastavili da se družimo, puno smo radili zajedno - ispričao je Ilić, a Nada se nadovezala priznavši da je mislila da je pogrešila:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić o Marinku Rokviću

- Mislila sam da sam pobrkala, da nisam dobro pročitala. Mnogo smo radili zajedno, on je jedan neviđen gospodin, tih, miran, staložen. Sa Bilkićem je po meni bio najbolji izvođač sevdalinki, imao je toplinu u glasu koja miluje dok peva.

Ove dve muzičke legende ne kriju da su oduševljeni vaspoitanjem Marinkovih sinova Nikole i Marka koji su bili veoma vezani za oca.

- Bili smo fascinirani njihovim talentom. Obojica su divni momci i divno su vaspitani. Srećan sam što će naslediti Marinka u najdivnijem smislu, da iza njega ostaju divna deca, ne postoji nijedan proslava, slava, punoletstvo da se bar ne zapeva pet, šest Marinkovih pesama - rekao je Aca Ilić. 

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Aca Ilić o Marinku Rokviću

Nada Obrić otkriva da je ona bila ta koja ga je podržala da uđe ponovo u studio, ističe da je znala za bakteriju, ali da je verovala da će se izboriti.

- Dugo smo pričali, znala sam za tu bakteriju, ali sam mislila da je sportista, vežbao je, izboriće se! Jednostavno, ne može da se poveruje - otkrila je Nada, a onda je Ilić otkrio kako je izgledao njihov poslednji susret.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Aca Ilić i Nada Obrić ne mogu da veruju da je Marinko Rokvić preminuo

- Lepo je izgledao, nije bilo ni reči tada o bolesti. Tiho je pevao, razumeo se u dobra vina, znao je da posavetuje uz koje vino ide koje jelo. Mi smo sedeli do duboko u noć i pričali o nekim ličnim stvarima o kojima nikad nismo pričali. Kao da je Bog rekao da je to bio poslednji susret. Sedeli smo do fajronta i ja sam njemu otvorio dušu! Posle toga sam saznao da je Marinko operisan, a juče kad sam čuo strašnu vest i nisam mogao da verujem da nam je to bio poslednji susret - otkrio je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading