MUŽ VERE MATOVIĆ DOŽIVEO STRAVIČAN UDES! Pevačica progovorila o NAJTEŽIM trenucima: DECA SU VIKALA ''OSTAVI NAM TATU''!

Autor:

Zabava

07.11.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Vera Matović bila je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u kojoj je otvorila dušu, te u svojoj ispovesti otkrila kroz šta su sve ona i suprug prolazili.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović o mužu

Pevačica Vera Matović bila je gost ovonedeljne emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u kojoj je kroz suze govorila o svojoj životnoj ispovesti.

Naime, ona je ispričala i kako je upoznala svog supruga za kog kaže da je njena najveća ljubav, ali i kako je preživela stravičnu nezgodu koju je njen suprug imao.

- Nastupala sam sa bratom dok nije otišao u armiji, a posle u Nemačku. Posle toga je u orkestar došao moj suprug, čovek mog života. Moj brat, on i ja smo dobijali bakšiš. Ja sam znala da uzmem bakšiš, a moj brat uzme i moj deo kad delimo. On njemu kaže ''Cvele, što ti ne daš Veri njen bakšiš da kupi sebi nešto'', a ja ne mogu da verujem... - priča Vera, pa se priseća i teških životnih trenutaka i perioda kada je njen suprug automobilom uleteo u vodu:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović o suprugu

- Kako je upau u vodu počeo je da potanja, imao ja fijata. Tu je brana bila puna vode, a on je nekako izašao, jer je nogom nekako razbio šoferšajbnu - kaže pevačica i dodaje da joj je suprug najveži životni oslonac:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović o nezgodi koju je imao njen suprug

- Nisam ja verovala da ću se udati za njega, ali kroz to druženje mi se svideo. On je moj najveći životni oslonac, nema drugog. Ja sam u trećem mesecu trudnoće otišla u Australiju. Kada si sa osobom koju voliš, ništa nije teško. Plašili smo se za decu, morala sam da idem da radim po Nemačkoj za vreme bombardovanja. Rekla sam ''Kupi decu i slike i u Čačak'', kad i tamo isto. Tada je on prekinuo da ne ide sa mnom, bilo mi je jako teško kad smo bili razdvojeni - pa dodaje da su deca najviše patila:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vera Matović o deci

- Deca su patila, sin mi je rekao ''Jao mama bar nam ostavi tatu''. Tražili su me ljudi, morala sam da nastupam. Sin je imao samo 27 dana kada sam sa njim krenula na put. Nije bilo lako - zaključila je Vera Matović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading