JELENA KARLEUŠA U NJEMU IMA NAJVEĆI OSLONAC! Brata pevačice javnost je upoznala u njenom spotu, a evo kako on SADA IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2021

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je veoma vezana za svoju tetku Danijelu, ali i za brata od tetke Marka Dmitrovića koji joj je velika podrška u životu, a javnost ga je upoznala ulogom u jednom njenom spotu.

Republika

Foto: e-stock

Jelena Karleuša vezana je za svog brata od tetke

Pevačica Jelena Karleuša, bez obzira na veliki broj skandala koji se vezuju za njeno ime, svoju porodicu je oduvek štitila i trudila se da se o njima što manje govori, a zahvaljujući njima i njihovoj podršci kako neretko ističe, uspela je da prebrodi najgore trenutke u svom životu.

Republika

Foto: facebook.com/danijela Dmitrovic

Danijea Dmitrović, tetka Jelene Karleuše

Naime, pored pokojne majke Divne, za koju je bila jako vezana i čiji gubitak nikada neće prežaliti, Karleuša je vezana i za svoju tetku Danijelu Dmitrović, s kojom je ojačala odnose još više nakon smrti majke. Karleuša poseban odnos ima sa bratom od tetke, Markom Dmitrićem, koji pevačici predstavlja veliki oslonac u životu, ali i njega pokušava da drži dalje od očiju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Dmitrovic (@markodmi)

 

Iako se o Marku ne zna mnogo, javnost i publika se već upoznala sa njim pre 13 godina. Naime, Marko je kao dečak imao ulogu u sestrinom spotu za pesmu ''Samo za tvoje oči'', međutim, on se ipak odlučio da bude fan rok i metal muzike, ali bez obzira na to, kroz celu Jeleninu karijeru joj je bilo velika podrška. Pored Marka, Jelena ima dva polubrata iz očevog drugog braka, Ivana i Nikolu, a sa njima takođe ima blizak i skladan odnos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading