NEDA UKRADEN U SUZAMA SE OPROSTILA OD PRIJATELJA! Marinko je bio veliki pevač: NEKA MU JE VEČNA SLAVA!

Autor:

Zabava

07.11.2021

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden bila je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u kojoj je govorila o smrti svog velikog prijatelja Marinka Rokvića, pa se rasplakala.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen/RTVPink

Neda Ukraden se rasplakala u emisiji

Gost ovonedeljne emisije ''Premijera - Vikend specijal'' je pevačica Neda Ukraden, koja je govorila o svom velikom prijatelju Marinku Rokviću i njegovoj smrti koja je juče pogodila celokupnu javnost.

- Prosto me strah da otvorim telefon ujutru i čujem pozive od novinara. Čim me zovu, odmah znam da je neko umro. Tako da mi je bilo žao da ovaj termin koji je bio rezervisan za mene, započnem ovako tužnom temom - rekla je Neda na ivici suza, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Neda Ukraden u suzama o Marinku Rokviću

- Bilo je nas par koji smo žarili i palili po Jugoslaviji, to su bila vremena velikih turneja. Marinko je veliki pevač, ova zemlja je iznedrila mnogo imena pevačkih. On je jedan posebna priča, to se jednom rodi i velika je stvar što je ostavio svoje divne naslednike koji su takođe vrlo talentovani momci. On im može biti samo učitelj i pokazatelj kako se bira pesma i kako se interpretira i donosi pesma. Inače on je bio najomiljeniji pevač u mojoj porodici. Moja majka je više volela njega da sluša nego mene. Volela je njegovu pesmu ''Svađalice moja mala'', a moj tata i ja ''Polomio vetar grane''.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Neda Ukraden izjavila saučešće porodici Rokvić

Kako Neda kaže, čast joj je što joj je Marinko bio prijatelj, a s knedlom u grlu završila je priču o njemu:

- Nažalost njega više nema, a njegove pesme će zauvek ostati. Neka mu je večna slava i hvala i drago mi je što smo bili prijatelji, drugovi i kolege - zaključila je Neda Ukraden.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading