TEODORA DŽEHVEROVIĆ RASKINULA SA NINOM? Pevačica objavila sumnjivu fotku, pa poručila: NEMA LJUBAVI U OVOM GRADU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović već neko vreme uživa u novoj vezi sa Ninom Čelebićem, mada njena poslednja objava, navela je sve da pomisle, da u njihovom odnosu ipak, ne teče mled i mleko.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović raskinula sa Ninom?

Svima je poznato da je Teodora Džehverović uplovila u novu vezu sa Ninom Čelebićem i da su to prestali da kriju od javnosti. Tinejdž zvezda i pevačica današnjice Teodora Džehverović u poslednje vreme vrlo otvoreno priča o svojoj novoj vezi sa košarkašem, što je mnogima odalo utisak, da im u ljubavi cvetaju ruže.

Međutim, njih dvoje su često tema razno - raznih šuškanja, te svakim danom ispliva neka nova informacija o njihovom odnosu, ali vrlo često su i oni sami krivci, zbog čega javnost nasluti, da postoje ljubavne trzavice. 

Foto: printscreen

Teodora Džehverović Instagram

Naime, Teodora je objavila fotku na Instagramu, kojom je pokrenula lavinu spekulacija, a mnogima je za oko zapao upravo opis fotke " Nema ljubavi u ovom gradu", da li je ovim atraktivna plavuša htela da pecne njenu jaču polovinu, ili nešto drugo po sredi, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

07.11.2021 18:12

Teodora zvana Nemoral.