BUKTI NOVI RAT NA ESTRADI! Era Ojdanić ŽESTOKO isprozivao Đorđa Davida, pa poručio: ON JE ZA MENE NULA I VELIKI FOLIRANT!

Autor:

Zabava

07.11.2021

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Era Ojdanić nema problema da svakom kaže svoje mišljenje, pa je tako bilo i ovog puta, kada je popularnog rokera napušio na sva usta.

Republika

Foto: printscreen

Era Ojdanić u emisiji Premijera

Era Ojdanić poznat je po tome što se ne libi da uvek jasno i glasno iznese mišljenje o svakom, ko mu na prvu nije simpatičan, a neretko to pređe u pravi sukob. Naime, Đorđe David nedavno se pohvalio da je sjajan ljubavnik, a tu tvrdnju sada je prokomentarisao i popularni pevač.

Foto: printscreen/TV Prva

Đorđe David roker

Pevač je potkačio kolegu i tom prilikom ga žestoko isprozivao.

 - Ko?! Taj folirant i lažov?! On?! Pa, on ne može da vodi ljubav ni tri minuta. Da smo na Ibarskoj magistrali, da ne idemo sad na ovaj novi put, pa, ja bih ga obišao kao BMW nekog starog, prodrndalog fiću, pa ti vidi onda gde je Đorđe David, a gde je Era Ojdanić – rekao je Era.

Za mene je on nula. Kada bi on osvojio i smuvao bolju devojku od mene, pa ja bih odmah uzeo omču i obesio se – zaključio je u svom maniru Ojdanić u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading